93 beoordelingen
 1. 9,2

  We hebben genoten van het verblijf op dit rustige familiepark (ook al zat het bomvol). Voor de kinderen is dit park perfect, niet te groot, overzichtelijk en genoeg te spelen.

  Oktober 2020 -  verbleef in Groepsaccommodatie De Driemaster (20-persoons) Zonder TV!

 2. 8,8

  Prachtig huisje met alles wat nodig is. We gaan het haardje zeker missen. Wat een luxe, een haard met afstandsbediening.

  Oktober 2020 -  verbleef in Lodge: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers

 3. 7,9

  Mooi en net huis met veel privé en lekker rustig. Ligging is goed om ook snel ergens naar toe te kunnen. Park is netjes onderhouden en vriendelijk personeel.

  Oktober 2020 -  verbleef in Watervilla: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers

 4. 8,3

  Wij hebben een paar superleuke dagen gehad. Ons huisje de duinvilla met dakterras was helemaal super! Mooi en sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Wij voelden ons er meteen thuis en vonden het allemaal jammer dat we niet langer geboekt hebben.

  Oktober 2020 -  verbleef in Duinvilla met dakterras: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers

 5. 8,6

  Zeer net park. Rustig en direct aan Veluwe meer. Ook de vijver was in trek om een visje te vangen.

  Oktober 2020 -  verbleef in Strandhuis Deluxe: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers

 6. 9,7

  Rust. Serre. Kleinschaligheid.

  Oktober 2020 -  verbleef in Zuiderzee: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers

 7. 10

  Ik had dit keer huisje 76 geweldig wat een uitzicht zeg .Lekker ruim en een overheerlijke ruime douche geweldig De huis was heerlijk schoon ik heb geen klagen hoor ik kom weer 21 dec T/M 7 jan2021 Dan heb ik een Notaris woning ben zo benieuwd dit doe ik 1 keertje maar omdat m.n broer met z.n vrouw ook 1 weekje komen dan is het lekker als je een groot huis hebt en daarna huur Ik huisje 76 gewoon weer perfect

  Oktober 2020 -  verbleef in Zuiderzee: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers

 8. 9,3

  Mooie accommodatie( Groepsaccomodatie). Heel leuk gedaan op deze manier . Ook met de corona maatregelen. Mooie omgeving

  Oktober 2020 -  verbleef in Groepsaccommodatie De Driemaster (20-persoons) Zonder TV!

 9. 9,2

  Heerlijk ruime omgeving met een eigen privé strand voor het park. Verder ruime percelen en perfecte accomodatie. In Strandhuis is eigenlijk aan alles gedacht, is veel aandacht aan sfeer en comfort besteed en dat maakt thuisvoelen heel snel mogelijk. Wij genoten van het huis en de omgeving. Met Nunspeet, Harderwijk etc binnen bereik geeft dat veel mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Voor ons een super mooi lang weekend en een reden om terug te komen!

  Oktober 2020 -  verbleef in Strandhuis: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers

 10. 8

  Heerlijk zo’n rustig park en we hadden ‘n mooi, modern en schoon chalet ! Mooie tuin erbij en alles was er gewoon....... De elektrische fietsen, die we besteld hadden , stonden al klaar voor ons . Hele goede “ Flyer” fietsen, toppie ! Zeer vriendelijke dame’s bij de receptie ! Volgend jaar komen we zeker weer terug, lekker fietsen in de prachtige omgeving en leuke plaatsen in de buurt. Vriendelijke groet, Daan & Mieke van Egmond

  Oktober 2020 -  verbleef in Zuiderzee: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers