77 beoordelingen
 1. 8

  Het vogelrijkdom om en in de vijver, daar hebben we van genoten. Je mag niet voeren maar dat zijn ze wel gewend; er werd gevochten om de zaadjes en kruimels van de tafel door de mussen. Moeder eend en moeder meerkoet kwamen met kroost bedelen; van ons kregen ze niets dan dropen ze weer af. En de zwaan; een imposante vogel als die opvliegt. Ook het Veluwe meer was prachtig; alleen niet zo diep als je zou denken. Met zwemmen kwamen op een gegeven moment mijn knieën over de bodem en moest je een weg zwemmen door de water planten, echt geen prettig gevoel. Beter om boven het water te blijven. gr Rony Heutink van Hooft.

  Juni 2020 -  verbleef in 4-persoons accommodatie, 2 slaapkamers

 2. 8,5

  Wij genieten altijd van de privacy bij onze chalet nr. 10. En verder de hartelijkheid, betrokkenheid en het enthousiasme dat de beheerders uitstralen vinden we top.

  Juni 2020 -  verbleef in Watervilla: 6-persoons, 3 slaapkamers

 3. 10

  Het is een heel mooi chalet, met een prachtige ligging aan de vijver. Rustig gelegen, auto op eigen terrein, voorzien van alle faciliteiten. Zeer aan te bevelen

  Mei 2020 -  verbleef in 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers

 4. 8,8

  Het begon met het telefonisch informeren en boeken, we werden heel vriendelijk te woord gestaan. De chalets rond de vijver hebben een mooie ligging, tuintjes allemaal goed bijgehouden wat toch een goede uitstraling geeft. Ze liggen rustig en je kunt genieten van het klateren van de sproeier in de vijver. Deze was totaal niet storend. Rest van het park ligt er netjes bij !!! Het chalet zelf had alles wat je nodig hebt. Voldoende ruimte. Het is wat ons betreft echt een aanrader om hier een chalet te boeken, al helemaal rond de vijver. Dat er een zondagrust is op het park is alleen maar goed, er zijn genoeg mensen die willen genieten van de stilte, dat kan op dit park ruim voldoende. Voor ons alleen maar een aanrader !!

  Mei 2020 -  verbleef in DeLuxe: 6-persoons, 3 slaapkamers

 5. 8,5

  rust, netheid, fietsroutes

  Mei 2020 -  verbleef in Watervilla: 6-persoons, 3 slaapkamers

 6. 9

  Heerlijk van de rust genoten Schoon park en vriendelijk personeel

  Mei 2020 -  verbleef in 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers

 7. 10

  Wij hadden het 50+ arrangement geboekt en dat is ons erg goed bevallen. De fietsen stonden gereed bij ons huisje . Het is een mooi ,rustig en schoon park. Prachtige visvijver waar het heel erg goed vissen is. De eendjes kwamen ‘s morgensvroeg ons begroeten aan de deur van ons huisje en natuurlijk om wat brood te krijgen! Vriendelijk beheerders en personeel. Wat hebben wij een geweldige week gehad en hebben meteen weer geboekt voor eind van het jaar. Bedankt voor jullie gastvrijheid. Groetjes Peter en Marij uit Venray

  Mei 2020 -  verbleef in 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers

 8. 8,8

  Door seizoen was het rustig. Park was goed onderhouden. Communicatie met personeel prettig. Met hond naar het strandje was leuk en fijn dat die mogelijkheid er dit seizoen was.

  Januari 2020 -  verbleef in 4-persoons accommodatie, 2 slaapkamers

 9. 8,2

  Geef eigenlijk nooit meer dan een 8, doch voor de schoonmaak maak ik een uitzondering.Zelden of nooit zo netjes, pluim.

  Januari 2020 -  verbleef in 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers

 10. 9,6

  Een hele mooie plek met vrindelijk personeel, niks is te veel er aardig naar de kinderen, heel mooie nieuwe verblijven..heel schoon en erg verzorg.

  November 2019 -  verbleef in 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers