74 beoordelingen
 1. 9,1

  Wij hebben hier met onze 4 kinderen van 0 t/m 11 jaar echt een heerlijke vakantie gehad. Een super schoon vakantie huis is voor mij heel belangrijk. en dat was het! Voor de kinderen een heel leuk animatie programma maar ook een geweldig team. De beheerders gaan er dan ook helemaal voor. Dat is echt voelbaar. Er heerst echt een gezellige sfeer. Dan nog het veluwe meer zo dichtbij. Ook hele mooie fietsroutes en leuke stadjes.

  Augustus 2019 -  verbleef in 6-persoons accommodatie (zonder TV), 3 slaapkamers

 2. 8,7

  Heerlijk verblijf van een midweek gehad in een aangepaste bungalow MiVa chalet, Met 3 personen. Alles is mooi op een nieuw park met mooie Zonsondergang van de Veluwemeer Alles goed aangepast en fijn een hoog laag bed met goede matras top ! Gemak op het park van broodjes service en snackbar En Nunspeet is 3 km rijden Veel te doen in de buurt van de Veluwe We komen zeker terug 👏👏

  Augustus 2019 -  verbleef in MiVa accommodatie: 4/6-persoons, 2 slaapkamers

 3. 8,9

  De kleinschaligheid. Veel kinderen. Dicht bij het Veluwe meer. Gewoon gezellig park en fijne beheerders die veel werk maken om het park netjes te houden, als ook de invulling van de activiteiten.

  Augustus 2019 -  verbleef in 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers

 4. 9,4

  Die Lage das Hauses. Alle Mitarbeiter waren sehr sehr freundlich. Perfekt für Kinder.

  Augustus 2019 -  verbleef in 4-persoons accommodatie, 2 slaapkamers

 5. 9,7

  Het voelt als thuiskomen, de eensgezindheid en het geweldige animatieteam TOP!

  Augustus 2019 -  verbleef in 4-persoons accommodatie, 2 slaapkamers

 6. 9,4

  Dieser Park ist sehr schön an der Veluwe gelegen und daher sehr ruhig. Hier könnte man sehr gut entspannen und seinen Urlaub genießen. Der Waschsalon ist auch sehr gut organisiert. Die Privatsphäre die man hier genießen konnte kam uns sehr gelegen.

  Augustus 2019 -  verbleef in Strandhuis: 6-persoons, 3 slaapkamers

 7. 8

  Het was wederom weer een heerlijke vakantie! De privacy van de watervilla is bijzonder. Ook de airco heeft ons ontzettend plezier gegeven tijdens de extreem warme dagen. De fontein is prachtig! Maar maakt helaas erg veel lawaai, deze is daardoor maar weinig gebruikt, je kunt haast niet gewoon met elkaar spreken. Het park was wederom ontzettend schoon en keurig onderhouden. Het nieuwe beheerders echtpaar is een schot in de roos, Vriendelijk en behulpzaam en streng daar waar nodig. Alle waardering! Ga zo door! Wat we ook mooi vonden was het verhuizen van de opslagcontainers naar het strand, met daartussen een mooie zithoek. Prachtig idee! Nu hebben we een mooi doorzicht op het veluwe meer als je aan komt lopen. Groetjes Germ & Petra

  Augustus 2019 -  verbleef in Watervilla: 6-persoons, 3 slaapkamers

 8. 8,9

  Jong en oud hebben zich weer prima vermaakt!! Een fijn park met 👍🏻 personeel.

  Augustus 2019 -  verbleef in Notariswoning 8 personen

 9. 9

  De ligging aan het water met eigen strandje, activiteiten voor de kinderen en fijn is ook de zondagsrust.

  Augustus 2019 -  verbleef in Notariswoning: 6 personen

 10. 9,7

  de sfeer,het animatieteam,de ligging van het park aan het randmeer en de rust.

  Augustus 2019 -  verbleef in 4-persoons accommodatie (zonder TV), 2 slaapkamers