85 beoordelingen
 1. 9,8

  Het huisje aan de vijver, het mooie schone huisje.

  Juni 2020 -  verbleef in Zuiderzee: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers

 2. 9,4

  Wij hebben genoten! Het was perfect! Het enige hele kleine puntje is dat een plastic kinderbordje fijn zou zijn. Maar dat heeft zeker geen invloed op onze vakantie plezier!

  Juni 2020 -  verbleef in Bijssel: 4-persoons accommodatie, 2 slaapkamers

 3. 8,5

  Ligging pal naast veluwemeer, eigen strandje, prima huis op fietsafstand van nunspeet en Harderwijk rondom goede fietspaden

  Juni 2020 -  verbleef in Notariswoning: 8-persoons accommodatie, 3/4 slaapkamers

 4. 9,3

  We hadden erg mooi weer, vele kilometers gefietst, mooie routes uit het boekje, chalet was erg schoon en alles was ruim voldoende aanwezig, zoals bestek en servies.

  Juni 2020 -  verbleef in Zuiderzee: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers

 5. 8

  Het vogelrijkdom om en in de vijver, daar hebben we van genoten. Je mag niet voeren maar dat zijn ze wel gewend; er werd gevochten om de zaadjes en kruimels van de tafel door de mussen. Moeder eend en moeder meerkoet kwamen met kroost bedelen; van ons kregen ze niets dan dropen ze weer af. En de zwaan; een imposante vogel als die opvliegt. Ook het Veluwe meer was prachtig; alleen niet zo diep als je zou denken. Met zwemmen kwamen op een gegeven moment mijn knieën over de bodem en moest je een weg zwemmen door de water planten, echt geen prettig gevoel. Beter om boven het water te blijven. gr Rony Heutink van Hooft.

  Juni 2020 -  verbleef in Bijssel: 4-persoons accommodatie, 2 slaapkamers

 6. 8,5

  Wij genieten altijd van de privacy bij onze chalet nr. 10. En verder de hartelijkheid, betrokkenheid en het enthousiasme dat de beheerders uitstralen vinden we top.

  Juni 2020 -  verbleef in Watervilla: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers

 7. 10

  Het is een heel mooi chalet, met een prachtige ligging aan de vijver. Rustig gelegen, auto op eigen terrein, voorzien van alle faciliteiten. Zeer aan te bevelen

  Mei 2020 -  verbleef in Zuiderzee: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers

 8. 8,8

  Het begon met het telefonisch informeren en boeken, we werden heel vriendelijk te woord gestaan. De chalets rond de vijver hebben een mooie ligging, tuintjes allemaal goed bijgehouden wat toch een goede uitstraling geeft. Ze liggen rustig en je kunt genieten van het klateren van de sproeier in de vijver. Deze was totaal niet storend. Rest van het park ligt er netjes bij !!! Het chalet zelf had alles wat je nodig hebt. Voldoende ruimte. Het is wat ons betreft echt een aanrader om hier een chalet te boeken, al helemaal rond de vijver. Dat er een zondagrust is op het park is alleen maar goed, er zijn genoeg mensen die willen genieten van de stilte, dat kan op dit park ruim voldoende. Voor ons alleen maar een aanrader !!

  Mei 2020 -  verbleef in Strandhuis Deluxe: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers

 9. 8,5

  rust, netheid, fietsroutes

  Mei 2020 -  verbleef in Watervilla: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers

 10. 9

  Heerlijk van de rust genoten Schoon park en vriendelijk personeel

  Mei 2020 -  verbleef in Zuiderzee: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers