85 beoordelingen
 1. 9,8

  Keurig verzorgd park.p Huisje was heel schoon, praktisch en gezellig ingericht. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. De rust, ruimte en de natuur is er zo bijzonder. Het was echt genieten! Dit is voor herhaling vatbaar.

  September 2019 -  verbleef in Zuiderzee: 6-persoons accommodatie (zonder TV), 3 slaapkamers

 2. 8,3

  Wij hebben heerlijk genoten van de nette, schone en complete accommodatie en het verzorgde, rustige park in een prachtige omgeving. De medewerkers zijn allemaal erg vriendelijk en staan voor je klaar. De sfeer op het park is gemoedelijk en animatie is leuk voor de kinderen. Vooral het voetbaltoernooi en het kampvuur zijn hoogtepunten.

  Augustus 2019 -  verbleef in Lodge: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers

 3. 9,1

  Wij hebben hier met onze 4 kinderen van 0 t/m 11 jaar echt een heerlijke vakantie gehad. Een super schoon vakantie huis is voor mij heel belangrijk. en dat was het! Voor de kinderen een heel leuk animatie programma maar ook een geweldig team. De beheerders gaan er dan ook helemaal voor. Dat is echt voelbaar. Er heerst echt een gezellige sfeer. Dan nog het veluwe meer zo dichtbij. Ook hele mooie fietsroutes en leuke stadjes.

  Augustus 2019 -  verbleef in Zuiderzee: 6-persoons accommodatie (zonder TV), 3 slaapkamers

 4. 8,7

  Heerlijk verblijf van een midweek gehad in een aangepaste bungalow MiVa chalet, Met 3 personen. Alles is mooi op een nieuw park met mooie Zonsondergang van de Veluwemeer Alles goed aangepast en fijn een hoog laag bed met goede matras top ! Gemak op het park van broodjes service en snackbar En Nunspeet is 3 km rijden Veel te doen in de buurt van de Veluwe We komen zeker terug 👏👏

  Augustus 2019 -  verbleef in MiVa: 4/6-persoonsaccommodatie, 2 slaapkamers

 5. 8,9

  De kleinschaligheid. Veel kinderen. Dicht bij het Veluwe meer. Gewoon gezellig park en fijne beheerders die veel werk maken om het park netjes te houden, als ook de invulling van de activiteiten.

  Augustus 2019 -  verbleef in Zuiderzee: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers

 6. 9,4

  Die Lage das Hauses. Alle Mitarbeiter waren sehr sehr freundlich. Perfekt für Kinder.

  Augustus 2019 -  verbleef in Bijssel: 4-persoons accommodatie, 2 slaapkamers

 7. 9,7

  Het voelt als thuiskomen, de eensgezindheid en het geweldige animatieteam TOP!

  Augustus 2019 -  verbleef in Bijssel: 4-persoons accommodatie, 2 slaapkamers

 8. 9,4

  Dieser Park ist sehr schön an der Veluwe gelegen und daher sehr ruhig. Hier könnte man sehr gut entspannen und seinen Urlaub genießen. Der Waschsalon ist auch sehr gut organisiert. Die Privatsphäre die man hier genießen konnte kam uns sehr gelegen.

  Augustus 2019 -  verbleef in Strandhuis: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers

 9. 8

  Het was wederom weer een heerlijke vakantie! De privacy van de watervilla is bijzonder. Ook de airco heeft ons ontzettend plezier gegeven tijdens de extreem warme dagen. De fontein is prachtig! Maar maakt helaas erg veel lawaai, deze is daardoor maar weinig gebruikt, je kunt haast niet gewoon met elkaar spreken. Het park was wederom ontzettend schoon en keurig onderhouden. Het nieuwe beheerders echtpaar is een schot in de roos, Vriendelijk en behulpzaam en streng daar waar nodig. Alle waardering! Ga zo door! Wat we ook mooi vonden was het verhuizen van de opslagcontainers naar het strand, met daartussen een mooie zithoek. Prachtig idee! Nu hebben we een mooi doorzicht op het veluwe meer als je aan komt lopen. Groetjes Germ & Petra

  Augustus 2019 -  verbleef in Watervilla: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers

 10. 8,9

  Jong en oud hebben zich weer prima vermaakt!! Een fijn park met 👍🏻 personeel.

  Augustus 2019 -  verbleef in Notariswoning: 8-persoons accommodatie, 3/4 slaapkamers