84 beoordelingen
 1. 10

  Ein sehr gut gepflegter und angelegter Ferienpark! Die Notarhäuser waren sehr gemütlich und gut aufgeteilt! Auch die sehr großen Terrassen waren für unsere Gruppe ideal!

  Juni 2019 -  verbleef in Notariswoning (zonder TV): 8 persoons accommodatie, 3/4 slaapkamers

 2. 9,7

  Ligging aan het Veluwemeer , faciliteiten in de notariswoning( vaatwasser/wasmachine/microgolf ....) Wij hebben het huisje nr 31 gehuurd, hiervan is de tuin omheind en kunnen de honden vrij lopen in de tuin. Kortom aanrader voor honden liefhebbers! Het familie park is goed gelegen, centrum ligt op enkele min met de auto, verder in de omgeving op 15-20min rijden heb je tal van mogelijkheden om wandelen in bossen of aan het water.(in dronthe heb je bv mogelijkheid om tijdens de zomer op het strand te gaan met de honden.

  Juni 2019 -  verbleef in Notariswoning (zonder TV): 8 persoons accommodatie, 3/4 slaapkamers

 3. 10

  Vielen Dank für die ruhigen entspannenden Tage. Wir haben uns sehr wohl gefühlt in unserem Charlet. Der Emfang war herzlich und uns wurde bei all unseren Fragen kompetent und sehr freundlich weitergeholfen. Ich kann einen Urlaub bei der Familie Huis wärmstens empfehlen. Deshalb von uns volle 10 Punkte.

  Mei 2019 -  verbleef in Zuiderzee: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers

 4. 9,9

  De groepsaccomodatie: aparte slaapvertrekken en toch een gezamelijke ruimte met keuken. Rustig park , goed voor de kinderen.

  Juni 2019 -  verbleef in Groepsaccommodatie De Driemaster (20-persoons) Zonder TV!