Corona informatie

Nunspeet, maart 2022

Beste Familliehuis Nunspeet bezoekers,

Ons Vakantiepark is ruim opgezet en onze vakantiewoningen beschikken over een ruime tuin, waardoor u niet in contact hoeft te komen met andere vakantiegasten, indien u dat wenst. Op ons vakantiepark hebben wij passende veiligheids- en hygiënemaatregelen genomen en deze zullen we voorlopig nog handhaven, bv handendesinfecteren bij binnenkomst receptie. 

Er zijn momenteel geen reisbeperkingen. 

  • Heeft u geboekt via een touroperator, dan dient u met hun contact op te nemen.
  • Blijkt er wederom een lockdown met beperkingen te komen vanuit de overheid en RIVM, dan pas zullen er nieuwe regels zijn. 
  • Wilt u toch annuleren dan gelden de normale annuleringskosten en administratiekosten.

Mocht de situatie daar om vragen en de praktijk anders blijken, dan hopen we ook op uw begrip en medewerking. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet en volgen we hierin de adviezen van het RIVM.

Wijzigen van de reservering:

4 weken voor aankomst kunt u de reservering wijzigen naar een andere datum, de wijzigingskosten zijn € 35,- per reservering. Boekt u in een nieuwe periode, dan betaald u altijd de nieuwe tarieven die dan gelden, indien de nieuwe reissom lager ligt dan betaald u de bestaande reissom. Wijzigingen binnen 4 weken voor aankomst datum gelden de normale annuleringskosten.

Bestaande vouchers:

Heeft u een voucher dan kan deze bij een reservering ingewisseld worden. Als uw boeking minder kost dan het bedrag van de voucher, blijft het resterende bedrag op uw corona-voucher staan. Bij een hoger bedrag dient u uiteraard bij te betalen. Onze uitgegeven vouchers zijn onbeperkt geldig en overdraagbaar. Een eventueel resterend saldo kan alleen voor een boeking worden gebruikt. Heeft u nog andere vragen betreft de corona-voucher? Mail dan met receptie@familiehuisnunspeet.nl.

Wat zegt Rijksoverheid:

Vakantielocaties in Nederland zoals campings, hotels en vakantieparken mogen open zijn. Heeft u een vakantieverblijf in Nederland geboekt en wilt u deze annuleren? De mogelijke kosten voor de geboekte locatie of de annulering zijn voor u.

Moet u deze vakantie annuleren door coronamaatregelen? Bijvoorbeeld omdat u klachten heeft die passen bij corona? Dan krijgt u het advies om in overleg met de verhuurder tot een oplossing te komen. De overheid biedt geen annuleringsregeling. U kunt mogelijk terecht bij uw annuleringsverzekeraar.

Heeft u vragen neem gerust contact met ons op: 0341-250851 of receptie@familiehuisnunspeet.nl