Corona & voucher informatie 

Lees wat u van ons kunt verwachten tijdens uw vakantie op ons park.

Wij zijn blij dat al onze faciliteiten weer geopend zijn. We zijn blij dat er hierdoor nog meer activiteiten mogelijk zijn, geniet daarom van een onbezorgde vakantie.

We volgen de landelijke regelgeving. Mocht de landelijke regelgeving weer wijzigen dan volgen wij deze. Mocht blijken dat hierdoor uw boeking niet door kan gaan gelden dezelfde voorwaarden als voorheen. U ontvangt dan een voucher.

Heeft u een voucher dan kan deze bij een reservering ingewisseld worden. Als uw boeking minder kost dan het bedrag van de voucher, blijft het resterende bedrag op uw corona-voucher staan. Bij een hoger bedrag dient u uiteraard bij te betalen. Onze uitgegeven vouchers zijn onbeperkt geldig en overdraagbaar. Een eventueel resterend saldo kan alleen voor een boeking worden gebruikt. Heeft u nog andere vragen betreft de corona-voucher? Mail dan met receptie@familiehuisnunspeet.nl.

Omdat de ontwikkeling van het coronavirus en de daarbij passende maatregelen constant aan verandering onderhevig zijn, vragen we u om altijd de website te raadplegen of neem contact met ons op.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden als ik corona krijg of ziek ben?

Dan gelden de normale annuleringsvoorwaarden. We raden u dus altijd aan zelf een eigen annuleringsverzekering af te sluiten.

Voor het annuleren of verplaatsen van uw verblijf zonder dat er nieuwe landelijke regels opgelegd worden gelden ook de normale annuleringsvoorwaarden van Familiehuis Nunspeet.

Bij aankomst op het park of in de accommodatie hoeft u geen coronapas of negatieve test te laten zien.

Op ons parken is het op dit moment niet verplicht om mondkapjes te dragen en 1,5 meter in acht te nemen.

We volgen de ontwikkelingen rond het coronavirus op de voet en volgen de officiële aanbevelingen van het RIVM en de autoriteiten die verantwoordelijk zijn voor de gebieden waar ons park zich bevind. Wij verwijzen je graag naar de website www.RIVM.nl waar je meer te weten kunt komen over de huidige aanbevelingen en regelgeving.