Op het park

Watersport op het Veluwemeer

Het Veluwemeer is een walhalla voor mensen die houden van watersporten. Zo kunt u kano varen, suppen of een bootje huren. Heeft u uw eigen bootje mee? Ook dan kunt vanaf een jachthaven in de buurt uw bootje ter water laten of aanmeren aan een aanlegsteiger. Als u eropuit trekt met een bootje, dan raden wij aan om naar het pittoreske Elburg te varen of de andere kant op naar Harderwijk. Hier kunt u prima aanleggen en lekker winkelen of een terrasje pakken.

Watersportmogelijkheden:

  • Motorboot huren
  • Kano varen
  • Suppen

Wij verhuren alleen aan gasten die op ons park verblijven.

Vakantie met eigen boot

Het is mogelijk om een eigen boot mee te nemen. Uw boot kan vanaf april tot oktober bij De Oude Pol in het water gelaten worden. U dient hiervoor rechtstreeks contact op te nemen met De Oude Pol voor een afspraak en eventuele ligplaats.

Indien u uw boot voor één dag bij De Oude Pol te water laat, dient u € 10,00 te betalen voor de trailerhelling. Indien u meerdere dagen uw boot aan de steiger wilt leggen bij De Oude Pol betaalt u alleen liggeld voor de steiger. De kosten hiervan bedragen € 3,00 per dag. Vanaf april tot oktober heeft het water in de haven van De Oude Pol een maximale diepgang van 45 centimeter.

Meer Faciliteit overig en Veluwemeer (op het park)

Verhuur van kano’s en supboards
Verhuur van kano’s en supboards

Verhuur van kano’s en supboards

Ook watersportliefhebbers hoeven niet stil te zitten: er zijn verschillende huurmaterialen aanwezig. Wij verhuren alleen aan gasten die op ons park verblijven.

Fietsverhuur
Fietsverhuur

Fietsverhuur

Fietsen door het buitengebied, het bos of over de heide? De keuze is aan u. Het huren van een fiets regelen wij via Hoegen Fietsverhuur.

Strand
Strand

Strand

Vanaf ons eigen strand kunt u onder andere surfen, zwemmen of wegdromen. Voor de kleine gasten zijn er speeltoestellen op het strand aanwezig.

Wasserette
Wasserette

Wasserette

Het park beschikt over een wasserette met een wasmachine met automatische zeepdosering en een droger. Munten kunt u bij de receptie kopen.

Wi-Fi
Wi-Fi

Wi-Fi

Op het hele park heeft u beschikking over draadloos netwerk (WIFI). Per vakantieverblijf ontvangt u één gratis toegangscode.

Viswater
Viswater

Viswater

Een visvakantie aan het Veluwemeer op Familiehuis Nunspeet! Het Veluwemeer herbergt veel goede visstekken, waar elke visser zijn slag kan slaan.

Verkooppunt Reformatorisch Dagblad
Verkooppunt Reformatorisch Dagblad

Verkooppunt Reformatorisch Dagblad

In de maanden april t/m oktober zijn wij verkooppunt van het Reformatorisch Dagblad.