Informatie voor u over het Corona Virus

Nunspeet, 11-7-2020

Beste Familiehuis Nunspeet bezoekers, 

Ons Vakantiepark is ruim opgezet en onze vakantiewoningen beschikken over een ruime tuin, waardoor u niet in contact hoeft te komen met andere vakantiegasten. U bent dan ook welkom bij Familiehuis Nunspeet. Op ons vakantiepark hebben wij passende veiligheids- en hygiënemaatregelen genomen. Wij vragen u deze richtlijnen op te volgen zodat iedereen een onbezorgde vakantie heeft.

Bij aankomst begint de vakantiepret!

Om ervoor te zorgen dat u aankomst vlekkeloos verloopt, vragen wij u aandacht voor het volgende:

  • Als u komt inchecken dan vragen wij u eerst de handen te desinfecteren. Per reservering mag er max. 1 persoon komen inchecken. Wij hebben voor u de loop richting aangegeven.
  • Inchecken kan zoals gewoonlijk om 15:00.
  • Ons personeel houdt te allen tijde 1.5 meter afstand aan, wij vragen u hetzelfde te doen zodat iedereen een fijn en veilig verblijf kan hebben.
  • Betaal zoveel mogelijk per pin /contactloos.
  • Bezoek: alleen voor belangrijke redenen kunt u in overleg met de receptie bezoek ontvangen. Zo verspreiden wij de drukte op het park. De poort blijft overdag dicht, maar als gast ontvangt u een kaart om er in en eruit te gaan. 

Activiteiten met het gezin!

In de vakantie te gekke activiteiten doen is natuurlijk geweldig. Door de corona zal het animatieprogramma er anders gaan uitzien. We gaan activiteiten doen op basis van inschrijving en de knutselclub zal zijn voor de leeftijd van 6 t/m 10 jaar. We vergeten natuurlijk de kleintjes onder ons  niet en proberen ook voor hun activiteiten te organiseren. Voor jong & oud maak wij weer een mooi programma, binnen de mogelijkheden die ons geboden worden vanuit het RIVM en de overheid.

Watersport!  

Het huren van een kano of surfplank kan allemaal. Wij vragen u alleen iets meer geduld te hebben, omdat tussen de huur door het materiaal gereinigd dient te worden.

Wij vragen u om flexibiliteit en wat aanpassingsvermogen.

Vragen met betrekking tot de reservering.

We krijgen momenteel enorm veel vragen over de reserveringen.  De groepsaccommodatie mag weer gereserveerd worden, mits u de 1,5 meter met elkaar in acht neemt.

Er zijn geen restricties meer ivm de corona om een reservering te annuleren of te wijzigen. We houden wel oog voor nuance in uitzonderlijke situaties. Wilt u toch annuleren dan gelden de normale annuleringskosten en administratiekosten.

Overige informatie over onze maatregelen:

*Zowel personeel als gasten dienen altijd minimaal 1,5 meter afstand te houden. Hier wordt op gecontroleerd. Op het vakantiepark ziet u op verschillende plekken posters /stickers hangen waarbij dit nadrukkelijk wordt aangegeven.

*Wij houden ons strikt aan alle door de overheid opgelegde maatregelen en adviezen.

*Alle gasten en eigenaren worden gewezen op alle voorschriften in een welkomsbrief. Eveneens staan er procedures in genoemd m.b.t. handen wassen, afstand houden en wat te doen bij ziekte of calamiteiten.

*Familiehuis Nunspeet heeft hygiënemaatregelen genomen: Er staat op het park desinfecterende Spray in de receptie en wasserette.  Alle centrale ruimtes en woningen worden met desinfectie en antibacteriële schoonmaakmiddelen, schoongemaakt. De receptieruimte en zogenoemde contactpunten zoals lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen extra worden gereinigd met professionele middelen.

*Het linnengoed wordt op een temperatuur van boven de 60 graden gewassen zodat virussen niet overleven. Bedlinnen is verplicht af te nemen!

*Indien een receptiemedewerker of een beheerder, dan wel familieleden van voornoemde medewerker verkouden, ziek of iets anders onder de leden heeft, blijft de medewerker minimaal 14 dagen thuis.

*Onze recepties zijn geopend maar onze medewerkers zullen afstand van u houden, houd u alstublieft de 1,5 meter afstand ook aan.

*Potentiële kopers kunnen via mail en telefoon informatie ontvangen omtrent de aankoop van een vakantiewoning. Daarna wordt er een persoonlijke afspraak gemaakt met 1,5 meter afstand.

*Alle medewerkers, gasten en eigenaren die werkzaam zijn op onze parken blijven geïnformeerd en herinnert over de genomen maatregelen, protocollen en de gepaste afstand. Mocht de situatie wijzigen of een niet zijnde spoed situatie, worden alle gasten per e-mail, dan wel per telefoon hierover bericht, altijd in hun eigen taal. 

Familiehuis Nunspeet stelt altijd de veiligheid, gezondheid van haar gasten, eigenaren die verblijven en die van haar medewerkers voorop.

Wij hopen op uw begrip en wensen u een fijn verblijf.

Team Familiehuis Nunspeet