Informatie voor u over het Corona Virus en de nieuwe coronaregels! 

Nunspeet, 7 juni 2021

Beste Familiehuis Nunspeet gasten,

Ons Vakantiepark is ruim opgezet en onze vakantiewoningen beschikken over een ruime tuin, waardoor u niet in contact hoeft te komen met andere vakantiegasten. U bent dan ook welkom bij Familiehuis Nunspeet. Op ons vakantiepark hebben wij passende veiligheids- en hygiënemaatregelen genomen. Wij vragen u deze richtlijnen op te volgen zodat iedereen een onbezorgde vakantie heeft. Neem contact met ons op als u vragen heeft! 

Advies Rijksoverheid:

U mag op 1 vakantieadres zijn:

Met de mensen waarmee u op 1 adres woont; of in een groep van 4 personen die niet samen op hetzelfde adres wonen. Kinderen tot en met 12 jaar tellen niet mee. U mag bijvoorbeeld met 4 volwassenen die op een ander adres wonen en 2 kinderen van 8 jaar op een vakantieadres zijn. 

Groepsaccomodaties ; Een groepsaccommodatie wordt veelal gezien als publieke plaats en is daarom open. Per 5 juni zijn maximaal 50 personen per groepsaccommodatie toegestaan. Als er sprake is van een overnachting in een groepsaccommodatie, mogen er maximaal 4 personen uit verschillende huishoudens (of meer dan vier in het geval van een huishouden) op een kamer overnachten. Gemeenschappelijke ruimtes zijn geopend, uitsluitend per groep.

Ook op uw vakantieadres geldt: het bezoek van maximaal 4 personen per dag is toegestaan

 Bereid uw vakantie goed voor:

* Reis zo min mogelijk en beperk contactmomenten met andere mensen.

* Mijd drukte en reis buiten de spits. Voor korte afstanden geldt: ga waar mogelijk lopen of pak de fiets.

* Neem mondkapjes mee.

* Bekijk de websites van gemeenten en veiligheidsregio’s waar u naartoe gaat. Soms gelden er extra maatregelen in de regio’s om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

* Houd u als reiziger in eigen land aan alle basisregels. Bij klachten die lijken op corona blijft u thuis en maakt u een testafspraak.

Uiteraard moet wel 1,5 meter afstand tot elkaar worden gehouden.

Vakantie in binnenland annuleren

  • Heeft u een vakantieverblijf in Nederland geboekt en wilt u deze annuleren? De mogelijke kosten voor de geboekte locatie of de annulering zijn voor u.
  • Moet u deze vakantie annuleren door coronamaatregelen? Bijvoorbeeld omdat u klachten heeft die passen bij corona? Dan krijgt u het advies om in overleg met de verhuurder tot een oplossing te komen. De overheid biedt geen annuleringsregeling. U kunt mogelijk terecht bij uw annuleringsverzekeraar of in gesprek gaan met uw reisorganisatie. 

Bij aankomst begint de vakantiepret!

Om ervoor te zorgen dat u aankomst vlekkeloos verloopt, vragen wij u aandacht voor het volgende:

  • Als u komt inchecken dan vragen wij u eerst de handen te desinfecteren. Per reservering mag er max. 1 persoon komen inchecken. Wij hebben voor u de loop richting aangegeven.
  • Inchecken kan zoals gewoonlijk vanaf 15:00.
  • Ons personeel houdt te allen tijde 1.5 meter afstand aan, wij vragen u hetzelfde te doen zodat iedereen een fijn en veilig verblijf kan hebben.
  • Betaal zoveel mogelijk per pin /contactloos.
  • Bezoek is alleen mogelijk in overleg met de receptie. Maximaal 4 persoon, 1 x per dag, mits de 1.5 meter gehandhaafd wordt!

Watersport!  

Het huren van een kano of surfplank kan allemaal. Wij vragen u alleen iets meer geduld te hebben, omdat tussen de huur door het materiaal gereinigd dient te worden.

Overige informatie over onze maatregelen:

*Zowel personeel als gasten dienen altijd minimaal 1,5 meter afstand te houden. Hier wordt op gecontroleerd. Op het vakantiepark ziet u op verschillende plekken posters /stickers hangen waarbij dit nadrukkelijk wordt aangegeven.

*Wij houden ons strikt aan alle door de overheid opgelegde maatregelen en adviezen.

*Alle gasten en eigenaren worden gewezen op alle voorschriften in een welkomsbrief. Eveneens staan er procedures in genoemd m.b.t. handen wassen, afstand houden en wat te doen bij ziekte of calamiteiten.

*Familiehuis Nunspeet heeft hygiënemaatregelen genomen: Er staat op het park desinfecterende Spray in de receptie en wasserette.  Alle centrale ruimtes en woningen worden met desinfectie en antibacteriële schoonmaakmiddelen, schoongemaakt. De receptieruimte en zogenoemde contactpunten zoals lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen extra worden gereinigd met professionele middelen.

*Het linnengoed wordt op een temperatuur van boven de 60 graden gewassen zodat virussen niet overleven. Bedlinnen is verplicht af te nemen!

*Indien een receptiemedewerker of een beheerder, dan wel familieleden van voornoemde medewerker verkouden, ziek of iets anders onder de leden heeft, blijft de medewerker minimaal 10 dagen thuis.

*Onze receptie is geopend maar onze medewerkers zullen afstand van u houden, houd u alstublieft de 1,5 meter afstand ook aan.

*Potentiële kopers kunnen via mail en telefoon informatie ontvangen omtrent de aankoop van een vakantiewoning. Daarna wordt er een persoonlijke afspraak gemaakt met 1,5 meter afstand.

*Alle medewerkers, gasten en eigenaren worden ( zo goed mogelijk ) geïnformeerd en herinnert over de genomen maatregelen, protocollen en de gepaste afstand. Mocht de situatie wijzigen of een niet zijnde spoed situatie, worden alle gasten per e-mail, dan wel per telefoon hierover bericht, altijd in hun eigen taal. Eigenaren dienen ook zelf actie te ondernemen als er vragen zijn of contact op te nemen met de receptie.

Familiehuis Nunspeet stelt altijd de veiligheid, gezondheid van haar gasten, eigenaren die verblijven en die van haar medewerkers voorop.

Wij hopen op uw begrip en wensen u een fijn verblijf.

Team Familiehuis Nunspeet