Familiehuis Nunspeet beschikt over een aantal motorboten. Deze boten mag u zonder vaarbewijs besturen.

Wilt u een dagje uitwaaien of het pittoreske Elburg eens vanaf het water bekijken? Huur dan een boot met zwemvesten bij de receptie.

Op het park

Meer Op het park

Animatieteam

Van knutselen tot vlot bouwen, van watersporten tot een kampvuur; het animatieteam zorgt voor een geweldige dag!

Skelters

Leuk voor de kids! De kinderen zullen zich ongetwijfeld goed vermaken en het hele park over crossen! Eveneens is er een familie-skelter te huur, waar u met meerdere personen gebruik van kunt maken.

Verhuur kano’s, supboards & een waterfiets

Ook watersportliefhebbers hoeven niet stil te zitten: er zijn verschillende huurmaterialen aanwezig.

Fietsverhuur

Fietsen door het buitengebied, het bos of over de heide? De keuze is aan u. Het huren van een fiets regelen wij via Hoegen Fietsverhuur.

Snackbar

U kunt bij onze nieuwe snackbar op het park terecht voor friet en heerlijke snacks naar keuze.

Verkooppunt Reformatorisch Dagblad

In de maanden april t/m oktober zijn wij verkooppunt van het Reformatorisch Dagblad.

Broodjesservice

Wat is er heerlijker dan verse broodjes bij het ontbijt? Geef uw bestelling door en wij zorgen dat u optimaal van uw vakantie kunt genieten.

Wandelbos

Buiten spelen en de natuur ontdekken kun je ook in ons wandelbos. Ga op ontdekking in de natuur! Wie heeft als eerste het Veluwemeer bereikt? Of ga je eerst een hut van takken bouwen.

Strand

Vanaf ons eigen strand kunt u onder andere surfen, zwemmen of wegdromen. Voor de kleine gasten zijn er speeltoestellen op het strand aanwezig.

Jeu de boulesbaan

De jeu de boules baan is vrij toegankelijk en bij de receptie kunt u de ballen lenen.

Beachvolleybalveld

Ga je gang! Dit beachvolleybalveld wordt goed onderhouden met vers zand, dus altijd prettig om hier een partijtje volleybal te spelen met je vrienden.

XL dam- en schaakbord

Het enorme dam- en schaakbord met de grote zwarte en witte dam- en schaakstukken, de ideale manier om spelenderwijs te leren dammen / schaken.

Tafeltennistafel & Tafelvoetbaltafel

Recreatieve tafeltennis- en tafelvoetbal wedstrijdtafels voor buiten. Eveneens is er een overdekte tafeltennis wedstrijdtafel voor fanatieke spelers.

Wasserette

Het park beschikt over een wasserette met een wasmachine met automatische zeepdosering en een droger. Munten kunt u bij de receptie kopen.

Voetbalveld

Op het park is een ruime voetbalkooi aanwezig voor de echte fanatiekelingen.

Wi-Fi

Op het hele park heeft u beschikking over draadloos netwerk (WIFI). Per vakantieverblijf ontvangt u één gratis toegangscode.

Watersport

Watersport op het Veluwemeer? Ga naar Familiehuis Nunspeet. Huur een ✓ motorboot ✓ Roeiboot ✓ Kano ✓ Waterfiets. Boek nu uw vakantiehuis aan het water!