Onze gepubliceerde reviews zijn gebaseerd op echte ervaringen van onze gasten. Wij betalen gasten niet om een (nep)review te geven. Daarnaast werken wij met een ’closed loop-systeem’. Dit houdt in dat mensen niet zomaar een review op de website kunnen achterlaten maar dat enkel en alleen gasten die daadwerkelijk verbleven hebben een beoordeling kunnen geven.

Onze gasten ontvangen namelijk bij vertrek een beoordelingsformulier en enkel deze uitkomsten worden in het systeem bij de beoordelingen verwerkt en kunnen doorgezet worden naar de website. We geven niet alle reviews weer, we maken een selectie uit reviews waar ook een toelichting bij gegeven wordt. De volgorde van de reviews wordt weergegeven van nieuw naar oud. Tenslotte, de gemiddelde score die je ziet is van de reviews welke op de website gepubliceerd worden.

64 beoordelingen
  1. 8

    Een hele week heb ik door gebracht in vakantie park familiehuis Nunspeet. Het was een hele fijne week en het huisje was helemaal perfect ! Alles was heel schoon en netjes en alles wat je nodig hebt was er . Ook de bedden zijn prima en rondom het huisje was alles heel netjes . Hopelijk ga ik nog eens naar dat prettige park het was echt heel fijn ! En de mensen van de receptie waren erg aardig en behulpzaam ! Het park krijgt van mij een dikke 9 !! Met vr. gr. Ans Wensink.

    September 2022 - Ans W. verbleef in Zuiderzee: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers 

  2. 8,9

    Heerlijk huisje nummer 10 totale privacy. Alle comfort aanwezig en prima bedden. Naast de wasmachine zou een droger ideaal zijn. Mooi verzorgd park met prachtige aanplanting. Mooie omgeving om te fietsen met heerlijke vergezichten. De koeien maken het plaatje compleet. De frietjes waren heel lekker, wel op tijd bestellen. Al met al een fijn vakantiepark.

    September 2022 - Marian d. verbleef in Watervilla: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers 

  3. 9,2

    het chalet is ruim, schoon en gezellig ingericht. door de begroeiing is het erg privé en dat vinden wij ook heel fijn. het park is kleinschalig en ligt vlak bij het water dat is ook wat wij zoeken.

    September 2022 - A. B. verbleef in Bijssel: 4-persoons accommodatie, 2 slaapkamers 

  4. 9,7

    Het is een mooi goed onderhouden park. Het was er heerlijk rustig, wij waren er de tweede week van September. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.

    September 2022 - Yvonne D. verbleef in Strandhuis: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers 

  5. 10

    de omgeving was echt heel mooi. vanuit ons huis was het uitzicht op het veluwemeer. de notariswoning was helemaal af. was erg netjes en van alle gemakken voorzien, op het park was het ook netjes. compliment hiervoor. de fietsroute waren goed. we hebben genoten

    September 2022 - Frankie V. verbleef in Notariswoning: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers 

  6. 8,6

    De vriendelijkheid van de receptie en het park is goed onderhouden en mooie huisjes.

    September 2022 - Catharina A. verbleef in Watervilla: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers 

  7. 10

    Ik kom hier nu voor de vierde keer en dat zal niet de laatste zijn hoop ik. Het Park is super netjes, schoon en prachtige ligging, en wat een rust. Ben hier nu in 3 verschillende seizoenen geweest, het blijft super. Heb je een klacht of is er wat stuk, er word die zelfde dag nog naar gekeken. Onze buren zitten er nu voor de eerste keer en zijn ook erg te spreken over alles. Heb al 3x verschillende vriendinnen daar gehad en kennissen, ze vinden het allemaal geweldig. Top, ga zo door.

    September 2022 - F. R. verbleef in Zuiderzee: 6-persoons accommodatie (zonder TV), 3 slaapkamers 

  8. 9,3

    Wij genieten hier ieder jaar weer Niet alleen de chalets en de welnes huisjes zijn geweldig Het hele park is goed verzorgd met mooie verschillende accommodaties Vlak aan het Veluwemeer met prive strand Aan de binnen vijver kun je heerlijk vissen Dus wij vermaken ons prima 👌

    September 2022 - Rob d. verbleef in Wellnessvilla met privé Jacuzzi & Sauna; 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers 

  9. 10

    Een relatief kleinschalig vakantiepark. Hierdoor geen "overlopen drukte". Heerlijk. Het park is heel netjes. Het gehuurde chalet was hardstikke schoon (nooit eerder meegemaakt) en voldeed prima. Personeel was zeer vriendelijk. Ons zie je terug hoor!!

    September 2022 - Marcel T. verbleef in Zuiderzee: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers 

  10. 8,4

    Mooi rustig en super schoon netjes park

    September 2022 - C.J. v. verbleef in Zuiderzee: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers 

64 beoordelingen
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.