Beoordelingen van onze gasten

Onderstaande is een selectie van leuke reviews van de afgelopen twee jaar.

71 beoordelingen
 1. 8

  Mooi omgeving, vlak bij het meer. Rustig gelegen vakantiehuis. Slaapkamers en badkamers prima, alleen kamer/keuken aan de kleine kant voor 8 personen. Gelukkig was het prachtig weer en zijn we veel buiten geweest, maar in winter of met regen is de woonruimten beneden aan de kleine kant voor het aantal personen. Maar we hebben genoten van onze jaarlijkse gezinsvakantie.

  Mei 2022 - Toon v. verbleef in Notariswoning: 8-persoons accommodatie, 3/4 slaapkamers 

 2. 9,4

  Zeer rustig en zeer schoon park, gunstig gelegen voor fietstochten over de Veluwe, op 5/10 minuten van Nunspeet. Het park is niet groot en de huisjes liggen dicht bij elkaar. Maar wel zo dat privacy over het algemeen gewaarborgd is. Wij hadden een strandhuisje dat werkelijk subliem schoon was bij aankomst. Hulde! Prima bedden en van alle noodzakelijke faciliteiten voorzien. De mensen bij de receptie zijn bijzonder klantvriendelijk! We komen zeker terug!!

  Mei 2022 - Wytze A. verbleef in Strandhuis: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers 

 3. 8,7

  Mooi huisje, mooie ligging. Voor de kids ook leuke dingen zoals de airtrampo, speeltuin en voetbalkooi.

  April 2022 - R. K. verbleef in Veluwe Lodge: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers 

 4. 8

  Een heerlijk huisje om lekker tot rust te komen.

  April 2022 - Jeannette L. verbleef in Strandhuis Deluxe: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers 

 5. 8,4

  Super plekje van genoten met elkaar. tip: Onder de overkapping zit geen stopcontact dat is jammer. Opmerking: Er waren twee leeslampjes boven de bedden die het wel deden maar erg los hingen misschien goed om even naar te kijken.

  April 2022 - Yvonne W. verbleef in Groepsaccommodatie De Driemaster (20-persoons) Zonder TV! 

 6. 7,9

  Heerlijk park met veel rust. Lekker buiten vertoeven.

  April 2022 - G. d. verbleef in Notariswoning: 8-persoons accommodatie, 3/4 slaapkamers 

 7. 8,7

  zoals altijd weer zeer prettig, voelt inmiddels als tweede huis (maar dan zonder de zorgen). En als er een keer iets is dan wordt het voortvarend en prima opgepakt!

  Maart 2022 - Eddy W. verbleef in Strandhuis: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers 

 8. 7,7

  Nabij de bossen! De konijntjes. De keurig onderhouden tuin. Moderne jonge uitstraling interieur. Mooie grote koelkast en vrieslade. Kom zeker nog eens terug. Jammer dat er geen supermarktje was en dat de snackbar buiten seizoen dicht is.

  Maart 2022 - Barbara v. verbleef in Veluwe Lodge: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers 

 9. 9,1

  Heerlijk park, we zijn inmiddels meerdere keren te gast geweest. Ook deze keer hebben we weer genoten, het weer was niet al te best maar het huisje en het park lagen er weer keurig bij! Tot een volgende keer!

  Februari 2022 - Peter W. verbleef in Watervilla: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers 

 10. 9,6

  Wij kwamen aan na sluitingstijd van de receptie. Keurig zoals in de mail omgeschreven lag alles klaar zodat we gewoon ons huis konden betreden. Na bellen omdat we vergeten waren de handdoeken erbij te bestellen werd dit direct 's avonds nog geregeld. Elk contact met het personeel of dit nu per mail of in persoon was was fijn, duidelijk en hartelijk. Het park is heel schoon, rustig en netjes. We hebben genoten van de prachtige notaris woning. Je had niet het gevoel dat je op een vakantie park was.

  November 2021 - Donato S. verbleef in Notariswoning: 8-persoons accommodatie, 3/4 slaapkamers 

71 beoordelingen
9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9.