Onze gepubliceerde reviews zijn gebaseerd op echte ervaringen van onze gasten. Wij betalen gasten niet om een (nep)review te geven. Daarnaast werken wij met een ’closed loop-systeem’. Dit houdt in dat mensen niet zomaar een review op de website kunnen achterlaten maar dat enkel en alleen gasten die daadwerkelijk verbleven hebben een beoordeling kunnen geven.

Onze gasten ontvangen namelijk bij vertrek een beoordelingsformulier en enkel deze uitkomsten worden in het systeem bij de beoordelingen verwerkt en kunnen doorgezet worden naar de website. We geven niet alle reviews weer, we maken een selectie uit reviews waar ook een toelichting bij gegeven wordt. De volgorde van de reviews wordt weergegeven van nieuw naar oud. Tenslotte, de gemiddelde score die je ziet is van de reviews welke op de website gepubliceerd worden.

64 beoordelingen
 1. 9,3

  Een warm ontvangst. Mooie verzorgde bungalow. Gezellig met oud en nieuw uitgenodigd om glühwein en warme chocolade melk te drinken. Bij aankomst ook een leuk pakketje voor de honden gekregen.

  Januari 2023 - Patrick v. verbleef in Zuiderzee: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers 

 2. 8,7

  Een comfortabel en ruim chalet met uitzicht over het water. Alles was netjes schoon en in orde.

  Januari 2023 - Gerrit Jan F. verbleef in Bijssel: 4-persoons accommodatie, 2 slaapkamers 

 3. 9

  3 aparte huisjes , maar toch samen En een geweldige ruimte tussen 2 van de huisjes ,waar je samen kunt zitten en waar ook nog gekookt kan worden. Het is wel meer "terrasachtig" dus met koude dagen niet echt warm ,dan heb je dus ook je jas nodig

  December 2022 - sifke g. verbleef in Groepsaccommodatie De Driemaster (20-persoons) Zonder TV! 

 4. 9,1

  We hebben een heerlijke week gehad in een prachtig huis. Alles ziet er heel netjes en verzorgd uit op het park. Vooral onze jongste dochter heeft ook erg genoten van alle activiteiten. En het was prachtig weer, we hebben heerlijk gefietst en gewandeld in de bossen. Kortom het was een super vakantie!! Bedankt!!

  Oktober 2022 - Lodewijk N. verbleef in Notariswoning (zonder TV): 8 persoons accommodatie, 3/4 slaapkamers 

 5. 9,7

  In een luxe huis vakantie genoten met de kleinkinderen en dochter Heel fijn geweest en prachtig weer erbij Samen met mijn zoon en zijn gezin van huisje nr 9

  Oktober 2022 - Anja R. verbleef in Watervilla: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers 

 6. 9,6

  Ideaal voor kinderen. De ligging van de huisjes naast elkaar. Heel fijn voor meerdere families. Heerlijk lichte woonkamer Prachtig terras. Alle faciliteiten voorhanden Gewoon tophuis je.

  Oktober 2022 - Dick R. verbleef in Veluwe Lodge: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers 

 7. 8,9

  Bijzonder mooi gelegen park. Ik genoot van de complete, sfeervolle inrichting van het chalet; opvallend vonden we dat er zoveel keukengerei aanwezig was en zélfs een koffieschep. De gastvrouw vonden we bijzonder hartelijk. Kortom, een park om zo lang mogelijk te verblijven!

  Oktober 2022 - A.C. H. verbleef in Zuiderzee: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers 

 8. 8

  Rust, geen vliegtuig geluiden. Privacy in de tuin. Het park heel mooi onderhouden . Genoten van de konijntjes in de tuin.

  September 2022 - Ria v. verbleef in Notariswoning: 8-persoons accommodatie, 3/4 slaapkamers 

 9. 9,6

  Es war von Anfang bis Ende ein toller Aufenthalt

  Oktober 2022 - Katja W. verbleef in Duinvilla: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers 

 10. 10

  Das Personal war sehr nett Die Zimmer waren sauber und ordentlich Die Terasse war groß man konnte direkt von der Terasse aus Angeln Die Küche war auch sehr schön mit reichlich Geschirr Es gab einen Fernseher Eine Spülmaschine war auch mit drin Das Badezimmer war auch sehr sauber und schön Wir haben Ü50 gebucht dazu bekamen wir noch 2 Fahrräder

  Oktober 2022 - Johann I. verbleef in Zuiderzee: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers 

64 beoordelingen
9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9.