Bekijk de agenda van Nunspeet uit de Kunst

 

Eibertjesmarkt

Gezellige braderie in Nunspeet met een keur aan waren waaronder boekenkramen, veel kleding, speelgoed, allerlei lekkernijen, mode accessoires en aanbod van de verschillende winkeliers. Uiteraard zijn er vele gezellige terrasjes in het centrum waar u tussendoor even kunt uitrusten. Ook komt u op diverse plekken kunst tegen in het centrum. Een heerlijk en gezellig zomers dagje uit voor het hele gezin! Dinsdag 17 juli; 10.00-17.00 uur Dinsdag 24 juli; 10.00-17.00 uur Dinsdag 31 juli; 10.00-17.00 uur Dinsdag 7 augustus; 10.00-17.00 uur Dinsdag 14 augustus; 10.00-17.00 uur Dinsdag 21 augustus; 10.00-17.00 uur
Eibertjesmarkt
Eibertjesmarkt
jul
17
-
aug
21

Film ‘WILD’ te zien in het Zandenbos

Het wordt een uniek evenement: op zaterdagavond 4 augustus draait de film ‘WILD, bonte families op de Veluwe’ in het Zandenbos van Nunspeet! Terwijl je om je heen het geritsel hoort, zie je midden in het bos op het levensgrote scherm wat er zich normaal gesproken allemaal afspeelt in de bossen om je heen. Een hele speciale ervaring! Ook uniek is het feit dat filmmaker Luc Enting vooraf een presentatie zal geven. Hij bracht vele uren door in tentjes en hutjes in de Veluwse natuur om de schuwe dieren op hun allermooist in beeld te brengen. De avond begint met een presentatie door filmmaker Luc Enting om 21.00 uur; de film zelf start omstreeks om 21.30 uur. Verzoek is om op de fiets te komen, wat natuurlijk logisch is in de natuur. Aan de bezoekers wordt gevraagd zelf hun eigen stoel of kleed mee te nemen. Er is een beperkt aantal stoelen te huur voor € 2,- per stuk. De tickets voor dit unieke evenement kunnen via www.gloei.nu besteld worden, deze worden digitaal toegezonden.
Film ‘WILD’ te zien in het Zandenbos
Film ‘WILD’ te zien in het Zandenbos
aug
4
-
aug
4

Veluwse Fietsdag

VVV Nunspeet organiseert jaarlijks de populaire Veluwse Fietsdag. Er kan gestart worden bij VVV Nunspeet, VVV Vierhouten en VVV Elspeet. De routes zijn 35-40 kilometer. Ook op andere punten op de Veluwe kan gestart worden, zoals in Ermelo, Putten en Epe. Ieder jaar kunnen de deelnemers weer genieten van een nieuwe, verrassende route, lekkers onderweg en een leuke herinnering. Doe mee en kom naar de VVV!
Veluwse Fietsdag
Veluwse Fietsdag
aug
7
-
aug
7