1. Speciaal 50+ voordeel arrangement
 2. Comfortabele vakantiehuizen
 3. Ontdek de omgeving op de fiets

Op zoek naar een vakantiepark voor ouderen?

Familiehuis Nunspeet is een vakantiepark aan het Veluwemeer en is tevens een ideale plek voor 50 plussers om te ontspannen. Verblijf in een van onze zeer comfortabele accommodaties middenin de natuur én aan het water. Op slechts een halfuurtje van het vakantiepark vindt u het Nationaal Park de Hoge Veluwe en er is al veel van dit prachtige natuurgebied te zien in de omgeving van het vakantiepark. Ook zijn er verschillende fietsroutes die u kunt volgen vanaf het park. De verschillende vrijstaande vakantiehuizen op ons 50 plus vakantiepark bieden plek aan 2 tot 8 personen. Binnen een paar minuten wandelen vanuit uw 50+ vakantiehuis, en door het wandelbos, komt u uit op een strandje aan het Veluwemeer. Een heerlijke plek om samen te genieten van het uitzicht over het water. Verder zijn er nog talloze faciliteiten die uw vakantie nog aangenamer maken. Familiehuis Nunspeet eerbiedigt de zondagsrust. Er worden geen activiteiten georganiseerd en de receptie is op die dag ook gesloten. 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
 

50 plus vakantiehuis

Een heerlijke comfortabele vakantie heeft u in een van de luxe vakantiehuizen op ons 50 plus vakantiepark. Familiehuis Nunspeet is zeer geschikt voor senioren en is voorzien van vele faciliteiten. Verblijf in een luxe accommodatie, zoals een prachtig chalet, charmante notariswoning of een luxe villa. Ieder vakantiehuisje is tot in detail afgewerkt en heeft een moderne inrichting. Ook beschikken ze over een luxe keuken met inbouwapparatuur en inventaris, een badkamer met douche en apart toilet, slaapkamers met comfortabele bedden en een ruime woonkamer. Op het privé terrein van de vakantiewoning vindt u ook nog een terras met tuinmeubilair. De accommodaties van ons vakantiepark voor ouderen zijn rustig gelegen en beschikken over alle comfort die u nodig heeft! 

Extra voordeel voor ouderen

Ouderen profiteren bij Familiehuis Nunspeet van extra veel voordeel! Speciaal voor 50 plussers hebben we buiten het hoogseizoen (juli - augustus) een speciaal 50+ arrangement. Dit arrangement is perfect voor mensen die in het laagseizoen graag op vakantie willen. Het arrangement betreft een verblijf van één week voor 2 personen voor een vaste prijs van €340,-. Deze aanbieding is inclusief huur, bedlinnen, reserveringskosten, gemeenteheffingen, eindschoonmaak, het gebruik van twee fietsen en een fietskaart om de omgeving van het vakantiepark te verkennen tijdens uw fietsvakantie. Wilt u graag elektrische fietsen gebruiken tijdens uw verblijf op ons vakantiepark voor ouderen? Die zijn tegen een meerprijs beschikbaar. Het arrangement is het gehele jaar geldig, m.u.v. het hoogseizoen (juli & augustus).

Het arrangement is niet geldig in het hoogseizoen (juli & augustus). 

Boek dit speciale 50+ arrangement

Vakantiepark Familiehuis Nunspeet

 • Direct aan het Veluwemeer
 • Prachtige fietsroutes in omgeving
 • Snackbar en broodjesservice
 • Luxe vakantiehuizen
 • Voor 2 - 20 personen
 • Dichtbij de Veluwe
 • Het thuisgevoel op vakantie
 • Rust en ontspanning
 • Vakantiepark voor jong en oud