Vakantiepark Familiehuis Nunspeet | Aan het Veluwemeer
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons

Over ons

  • Accommodaties middenin de natuur
  • Vele faciliteiten en activiteiten
  • Gelegen aan het Veluwemeer

Het thuisgevoel op vakantie

Vakantiepark Familiehuis Nunspeet is een vakantiepark gelegen in Nunspeet. Het park is direct gelegen aan het Veluwemeer. Op het Veluwemeer kunt u varen, zwemmen of andere watersporten beoefenen. De accommodaties van Familiehuis Nunspeet zijn zeer goed onderhouden. De vakantiehuizen aan het Veluwemeer zijn geschikt voor een korte of lange vakantie aan het meer. Het park beschikt dus over een uitstekende ligging. Het park ligt niet alleen direct aan het veluwemeer, ook het bos, de heide en zandverstuivingen liggen op zeer korte afstand van het park. U kunt bij dit vakantiepark dus alle kanten op!

Vakantiepark Familiehuis Nunspeet is het gehele jaar geopend. Dat betekent dat u dus altijd van harte welkom bent, ongeacht het jaargetijde, lente, zomer, herfst of winter. In de lente kunt u genieten van de uitlopende natuur en de vele vogels op het water. De zomer vraagt om een duik in het water, een mooie fietstocht door de omgeving. In de herfst is het prachtig wandelen door de gekleurde bossen. En de winter? Ook dan is het bij ons goed toeven. Geniet van de witte wereld als het gesneeuwd heeft en bij voldoende vorst schaatst u direct vanaf het park zo het Veluwemeer op.

Geschikt voor alle leeftijden

Een vakantie op Vakantiepark Familiehuis Nunspeet is aantrekkelijk voor alle leeftijden. Jong en oud(er) zullen zich bij ons prima vermaken. Zo is het Veluwemeer natuurlijk al genoemd. Hier kunt u bijvoorbeeld zwemmen of kanoen, supboard huren of een catamaran huren. Het is allemaal mogelijk bij dit prachtige meer! Verder komen fietsers ruimschoots aan hun trekken. Wij hebben namelijk routes beschikbaar in diverse lengtes die direct vanaf het park beginnen. Fietsen door het buitengebied, door het bos of over de hei? De keuze is aan u.

Daarnaast beschikt het park over een kinderspeelplaats met airtrampoline, tafeltennistafel, Jeu de Boulesbaan en een beachvolleybalveld. In diverse schoolvakanties zorgt een animatieteam voor de nodige activiteiten voor de kinderen, maar ook de jongeren worden niet vergeten. En voor het hele gezin is er tijdens de avonden van alles te beleven, van volleybaltoernooi tot fietspuzzeltocht, van spelavond tot wildspeurtocht.

Ontdek de omgeving van het vakantiepark

U kunt zich ook buiten ons vakantiepark uitstekend vermaken! Het park ligt op een paar kilometer afstand van Nunspeet en zodoende kunt u deze stad bezoeken of er op uittrekken in de prachtige omgeving. Zo is heel de Veluwe voorzien van fietsknooppunten. In deze omgeving vindt u bovendien een 30 meter hoge uitkijktoren.
Daarnaast is sport- en recreatiecentrum "de Brake" een absolute aanrader. Hier is werkelijk van alles te beleven. Zo vindt u er een 25 meter zwembad, een subtropisch recreatiebad en nog veel meer! 

Ligging van Familiehuis Nunspeet