Op het park

Watersport op het Veluwemeer

Het Veluwemeer is een walhalla voor mensen die houden van watersporten. Zo kunt u kano varen, suppen of een bootje huren. Heeft u uw eigen bootje mee? Ook dan kunt vanaf een jachthaven in de buurt uw bootje ter water laten of aanmeren aan een aanlegsteiger. Als u eropuit trekt met een bootje, dan raden wij aan om naar het pittoreske Elburg te varen of de andere kant op naar Harderwijk. Hier kunt u prima aanleggen en lekker winkelen of een terrasje pakken.

Watersportmogelijkheden:

  • Motorboot huren
  • Kano varen
  • Suppen
  • Surfen
  • Catamaranzeilen 

Wij verhuren alleen aan gasten die op ons park verblijven.

Vakantie met eigen boot

Het is mogelijk om een eigen boot mee te nemen. Uw boot kan vanaf april tot oktober bij De Oude Pol of bij Europarcs Veluwemeer in het water gelaten worden. U dient hiervoor rechtstreeks contact op te nemen met De Oude Pol of  Europarcs Veluwemeer voor een afspraak en eventuele ligplaats.

Indien u uw boot voor één dag bij De Oude Pol te water laat, dient u ca. € 10,00 te betalen voor de trailerhelling. Indien u meerdere dagen uw boot aan de steiger wilt leggen bij De Oude Pol of Europarcs Veluwemeer betaalt u alleen liggeld voor de steiger.  Let op! Het Veluwemeer aan deze kant is ondiep, houd rekening met maximale diepgang van 40 centimeter.

Bekijk vergelijkbare faciliteiten