Vakantiepark Familiehuis Nunspeet | Aan het Veluwemeer
Vakantie met eigen boot

Vakantie met eigen boot

  • Vlakbij het Veluwemeer
  • Aanlegsteiger voor een zodiac
  • Motorboot/ Sloep huren

Op vakantie met uw eigen boot vlakbij het Veluwemeer?

Wilt u met eigen boot op vakantie in Nederland? Verblijf dan in een van de luxe vakantiehuizen bij Familiehuis Nunspeet. Dit luxe vakantiepark is gelegen vlakbij het Veluwemeer, waar het zeer goed vertoeven is met een bootje op het water. Loop vanaf uw vakantiehuis via het avontuurlijke wandelbos naar het Veluwemeer. Heeft u een eigen bootje?  Leg uw boot aan bij Camping Oude Pol en maak een heerlijke tocht op het Veluwemeer.  Een vakantie met eigen boot is de uitkomst voor iedereen watersportliefhebber. Vraag voor het aanleggen van uw boot eerst even naar de voorwaarden!

Boek je vakantie met eigen boot
 

Vakantiepark met ligplaats aan het water

Wanneer u met uw eigen boot op vakantie in Nederland wilt, dan is het fijn om te weten dat uw bootje veilig aangemeerd kan worden. Bij dit vakantiepark met ligplaats aan het water kan dat! Want op loopafstand ligt Jachthaven De Oude Pol, waar het mogelijk is om een ligplaats met steiger voor uw boot te huren. Een vakantie met eigen boot op het Veluwemeer, geeft een gevoel van vrijheid. Als het zonnetje schijnt en u verblijft op dit vakantiepark met haven in de buurt, is de keus makkelijk gemaakt om te beslissen wat u gaat doen die dag.

Heeft u geen eigen boot, maar wel zin om lekker uit te waaien op het Veluwemeer? Kom dan een motorboot / sloep huren bij de receptie, voor deze leuke boten heeft u geen vaarbewijs nodig.

Kom een heerlijk dagje dobberen en varen op het Veluwemeer!

Mocht u op vakantie gaan met eigen boot, reserveer dan wel van tevoren uw ligplaats bij de jachthaven, om er zeker van te zijn dat u kunt aanmeren.  

Bekijk prijzen en beschikbaarheid