Vakantiepark Familiehuis Nunspeet | Aan het Veluwemeer
Vakantie met eigen boot

Op vaarvakantie met uw eigen boot

 • Vlak bij het Veluwemeer
 • Ligplaats met aanlegsteiger
 • Bootverhuur

Op vakantie met uw eigen boot vlak bij het Veluwemeer

Wilt u met eigen boot op vakantie in Nederland? Verblijf dan in een van de luxe lodges bij Familiehuis Nunspeet. Dit luxe vakantiepark is gelegen vlakbij het Veluwemeer, waar het zeer goed vertoeven is met een bootje op het water. Loop vanaf uw vakantiehuis via het avontuurlijke wandelbos naar het Veluwemeer. Heeft u een eigen bootje? Leg uw boot aan bij Camping Oude Pol en maak een heerlijke tocht op het Veluwemeer. Een vakantie met eigen boot is de uitkomst voor iedereen watersportliefhebber. Vraag voor het aanleggen van uw boot eerst even naar de voorwaarden!

Bekijk de mogelijkheden voor een vakantie met eigen boot ⤵

Vakantiepark met ligplaats aan het water

Wanneer u met uw eigen boot op vakantie in Nederland wilt, dan is het fijn om te weten dat uw bootje veilig aangemeerd kan worden. Bij dit vakantiepark met ligplaats aan het water kan dat! Want op loopafstand ligt Jachthaven De Oude Pol, waar het mogelijk is om een ligplaats met steiger voor uw boot te huren. Een vakantie met eigen boot op het Veluwemeer, geeft een gevoel van vrijheid. Als het zonnetje schijnt en u verblijft op dit vakantiepark met haven in de buurt, is de keus makkelijk gemaakt om te beslissen wat u gaat doen die dag. Heeft u geen eigen boot, maar wel zin om lekker uit te waaien op het Veluwemeer? Kom dan een motorboot / sloep huren bij de receptie, voor deze leuke boten heeft u geen vaarbewijs nodig. Kom een heerlijk dagje dobberen en varen op het Veluwemeer!

  Jachthaven op loopafstand
  Ligplaats met steiger
  Aan het Veluwemeer
  Bootverhuur bij de receptie

Een sfeerimpressie van uw vaarvakantie 📸

Een onvergetelijke vaarvakantie

Het huren van een vakantiehuisje met uw eigen boot biedt flexibiliteit, vrijheid. Denk aan het kiezen van uw eigen vaarroutes in Gelderland. Ook heeft u directe toegang tot wateractiviteiten, zoals vissen, zwemmen of watersporten. U kunt genieten van prachtige locaties aan het water en gezins- of groepsactiviteiten ondernemen. Daarnaast zorgt het voor gemak en comfort, omdat u uw eigen boot bij de hand heeft en nabijgelegen steden kunt verkennen. Het is een unieke vakantie ervaring waarbij u optimaal kunt genieten van de voordelen van een vakantie met uw eigen boot.

Voordelen van op vakantie met eigen boot:

 • Flexibiliteit en vrijheid
 • Directe toegang tot wateractiviteiten
 • Vaar zelf naar prachtige locaties
 • Ideaal voor gezinnen en groepen
 • Gemak en comfort van uw eigen boot

Hier ligt ons vakantiepark met jachthaven

Ontdek de rest van de omgeving

Wat eerdere gasten ons vroegen:

⚓️ Is het noodzakelijk om een ligplaats te reserveren als ik op vakantie ga met mijn eigen boot?

Jazeker! Mocht u op vakantie gaan met eigen boot, reserveer dan wel van tevoren uw ligplaats bij de jachthaven, om er zeker van te zijn dat u kunt aanmeren. Dit kunt u doen bij de receptie.

🛥️ Is het ook mogelijk om een boot te huren bij Familiehuis Nunspeet?

Absoluut! Mocht u geen eigen boot hebben, dan hebben wij motorboten en sloepen te huur. Vraag naar de mogelijkheden bij de receptie!