1. Vlakbij het Veluwemeer
  2. Jachthaven met aanlegsteiger
  3. Motorboot huren

Vakantiepark met eigen boot

Wilt u met eigen boot op vakantie in Nederland? Verblijf dan in een van de luxe vakantiehuizen bij Familiehuis Nunspeet. Dit luxe vakantiepark is gelegen vlakbij het Veluwemeer, waar het zeer goed vertoeven is met een bootje op het water. Loop vanaf uw vakantiehuis via het avontuurlijke wandelbos naar het Veluwemeer waar u zo uw bootje opstapt en klaar kunt maken voor een heerlijk vaartochtje. Een vakantie met eigen boot is de uitkomst voor iedereen watersportliefhebber.

Boek je vakantie met eigen boot
 

Vakantiepark met ligplaats

Wanneer u met uw eigen boot op vakantie in Nederland wilt, dan is het fijn om te weten dat uw bootje veilig aangemeerd kan worden. Bij dit vakantiepark met ligplaats aan het water kan dat! Want op loopafstand ligt Jachthaven De Oude Pol, waar het mogelijk is om een ligplaats met steiger voor uw boot te huren. Een vakantie met eigen boot op het Veluwemeer, geeft een gevoel van vrijheid. Als het zonnetje schijnt en u verblijft op dit vakantiepark met haven in de buurt, is de keus makkelijk gemaakt om te beslissen wat u gaat doen die dag. Inderdaad; een heerlijk dagje dobberen en varen op het Veluwemeer!

Vakantiepark aan het Veluwemeer

Mocht u op vakantie gaan met eigen boot, reserveer dan wel van tevoren uw ligplaats bij de jachthaven, om er zeker van te zijn dat u kunt aanmeren. Dit vakantiepark met haven heeft niet alleen plek voor grote boten, er is ook plek voor de kleintjes. De kinderen kunnen hier namelijk kapitein spelen op een van de boten in de mini-haven op het vakantiepark. Is uw kind onder de 12 jaar? Dan kunnen ze zelf een elektrisch bootje besturen en een echt Familiehuis vaarbewijs krijgen. Heeft u geen eigen boot, maar wel zin om lekker uit te waaien op het Veluwemeer? Kom dan een motorboot huren bij de receptie, voor deze leuke boten heeft u geen vaarbewijs nodig.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid