1. Strandvakantie in Nederland
  2. Aan het Veluwemeer
  3. Luxe vakantiehuizen

Vakantie aan het water in Nederland

Wilt u heerlijk uitwaaien, varen met een bootje of relaxen op het strand? Kom dan genieten van een welverdiende vakantie aan het water bij Familiehuis Nunspeet. Dit vakantiepark aan het water is gelegen op een van de mooiste plekjes van Nederland, namelijk aan het Veluwemeer. Het Veluwemeer is zeer geschikt voor water- en strandrecreatie. Dus ook voor een vakantie met eigen boot is Familiehuis Nunspeet de perfecte locatie, want er zit namelijk een jachthaven met aanlegsteiger op loopafstand van uw luxe vakantiehuis. Ga een weekendje weg aan het water en relax!

Vakantiepark met strand

Omdat dit vakantiepark aan het water ligt, beleeft u hier een heerlijke strandvakantie in Nederland. Aan het Veluwemeer liggen verschillende zandstranden, waar u op uw handdoekje kunt genieten van de zon en een goed boek. Dit vakantiepark met strand is een walhalla voor watersportliefhebbers. Huur een kano of motorboot, ga SUP’pen of neem een verfrissende duik in het water. Op dit vakantiepark aan het water staan luxe vakantiehuizen geschikt voor 4 tot 20 personen. Dus met wie gaat u naar dit vakantiepark aan het strand?

Vakantiepark aan het Veluwemeer

Op dit vakantiepark aan het Veluwemeer kunt u luxe chalets, een authentieke notariswoning of een ruime groepsaccommodatie huren. Familiehuis Nunspeet is een leuk vakantiepark voor gezinnen! Er is een visvijver, een avontuurlijke wandelbos, animatieteam, mini-haven en de kinderen kunnen eindeloos spelen op het strand en in het water. Een vakantie aan het water in Nederland is leuk het gehele jaar door. In de zomer kunt u lekker genieten in het water en op het strand en in de herfst of winter is de omgeving van het Veluwemeer zeer geschikt voor mooie wandelingen. Dit vakantiepark aan het water is het gehele jaar open!   

 
 
vakantiepark aan het water
vakantiepark aan het water