Vakantiepark Familiehuis Nunspeet | Aan het Veluwemeer
Groepsaccommodatie Veluwemeer

Groepsaccommodatie 20 personen Veluwemeer

 • Groepsaccommodatie aan het Veluwemeer
 • Geschikt voor 20 personen
 • Met 10 slaapkamers

Groepsvakantie aan het Veluwemeer: accommodatie voor 20 personen

Als je een groepsaccommodatie aan het Veluwemeer zoekt zit u bij Familiehuis Nunspeet zeker goed. Ons zeer complete vakantiepark aan het water heeft een modern, vrij gelegen vakantiehuis voor 20 personen. De groepsaccommodatie voor 20 personen heeft 3 aparte zelfvoorzienende accommodaties verbonden met een gemeenschappelijke ruimte. Een ideale groepsaccommodatie op de Veluwe voor 20 personen voor bijvoorbeeld een weekendje weg op de Veluwe met de familie! Het gezellige centrum van Nunspeet ligt op 10 minuten rijafstand. Zeker de moeite waard om te bezoeken tijdens uw vakantie in deze groepsaccommodatie op de Veluwe voor 20 personen bij Familiehuis Nunspeet. 

Onze groepsaccommodatie op de Veluwe

Ons sfeervolle 20-persoons vakantiehuis op de Veluwe bestaat uit 3 op zichzelf staande accommodaties welke aaneengesloten zijn. Zo heeft iedereen voldoende privacy in een eigen, modern ingerichte accommodatie maar toch gezellig samen! Onze groepsaccommodatie aan het Veluwemeer heeft 10 slaapkamers, 3 badkamers, een ruime leefruimte met toegang tot het terras, buitenkeuken in de tuin. Het vakantiehuis voor 20 personen is tevens geschikt voor mindervaliden en ligt op een grote kavel aan het water voor veel privacy en comfort. Ons vakantiepark aan het Veluwemeer biedt tevens vele faciliteiten om van uw vakantie met familie, vrienden of een ander gezelschap een succes te maken. Denk bijvoorbeeld eens aan de leuke watersportactiviteiten welke te ondernemen zijn vanaf ons park, ook leuk als teambuildingsactiviteit! Graag tot ziens op de Veluwe in onze groepsaccommodatie .

Faciliteiten op ons vakantiepark:

 • Animatieteam
 • Watersportmogelijkheden
 • Fietsverhuur
 • Broodjesservice
 • Visvijver
 • Privé strand
 • Vele sport- & spelmogelijkheden
 • Gratis wifi

Sfeerimpressie van ons vakantiehuis voor 20 personen 📸

To do's vanuit onze groepsaccommodatie voor 20 personen

Vanuit onze groepsaccommodatie op de Veluwe voor 20 personen kunt u diverse leuke uitstapjes ondernemen met uw gezelschap. Zoals prachtige fiets- en wandeltochten over de Veluwe. U kunt fietsen huren via de receptie van ons vakantiepark. Of sla een balletje op golfbaan 'Het rijk van Nunspeet' met een prachtige ligging midden in de natuur. Of neem uw gezelschap mee op een gezellige rondvaart over het Veluwemeer (bijvoorbeeld richting Harderwijk) en ontdek de omgeving vanaf het water, genieten geblazen! Ook de uitkijktoren op het Veluwe Transferium is de moeite waard om te bezoeken, hier heeft u een prachtig uitzicht over de wijdse omgeving van Nunspeet. Hier vindt u tevens het Bezoekerscentrum Nunspeet over het ontstaan van de Veluwe, leuk voor een educatief uitje met uw gezelschap vanaf onze groepsaccommodatie voor 20 personen