1. Familiehuizen voor 4 tot 20 personen
  2. Vakantiepark aan het Veluwemeer
  3. Geschikt voor familieweekend

Familiehuizen huren

Wilt u vakantie vieren op een vakantiepark direct aan het water? Dan is Familiehuis Nunspeet de perfecte locatie voor u. Want dit is een vakantiepark aan het Veluwemeer, waar u comfortabele accommodaties kunt huren geschikt voor 4 tot 20 personen. Van een 4 persoons chalet tot een groepsaccommodatie 20 personen. U kunt het gehele jaar genieten op dit park. In de winter en herfst loopt u zo het bos in voor een heerlijke wandeling en langs zandverstuivingen. En in de zomer is het goed vertoeven aan en op het water.  Zo kunt u windsurfen, zeilen, meegaan op een rondvaart, vissen, zwemmen. U zult zich niet vervelen op dit vakantiepark aan het Veluwemeer.

 
 

Familie vakantiehuis aan het Veluwemeer

Iedereen is welkom bij Familiehuis Nunspeet! Daarom zijn er familiehuizen te huur van 4 personen tot aan 20 personen. De accommodaties komen bij Familiehuis Nunspeet in verschillende vormen en maten. Wat dacht u van een knus chalet geschikt voor 4 personen met 2 slaapkamers? Of een chalet deluxe direct aan het water waar u zelfs met 6 personen kunt overnachten? Als opa & oma ook op vakantie meewillen, dan zijn er ook ruime accommodaties beschikbaar voor 8 personen. Hierbij kunt u ook voor een chalet gaan of voor een statige notariswoning. Laatstgenoemde is een luxe vakantievilla, gebouwd in een authentieke stijl. 

Familiehuis huren 20 personen

Wilt u een familiehuis huren voor een grote groep mensen? Dan raden wij u aan om de luxe 20-persoons groepsaccommodatie De Driemaster te huren. Dit 20 persoons vakantiehuis biedt erg veel privacy, want het bestaat uit 3 aparte accommodaties bij elkaar. Er zijn maar liefst 10 slaapkamers, maar er is gelukkig ook een gemeenschappelijke ruimte waarbij u gezellig met elkander kan genieten op dit vakantiepark aan het Veluwemeer. En dit 20 persoons vakantiehuis is tevens geschikt voor mindervaliden.

 
Vind je ideale familiehuis