1. Familiehuizen voor 4 tot 20 personen
  2. Vakantiepark aan het Veluwemeer
  3. Geschikt voor familieweekend

Familiehuizen huren

Wilt u vakantie vieren op een vakantiepark direct aan het water? Dan is Familiehuis Nunspeet de perfecte locatie voor u. Want dit is een vakantiepark aan het Veluwemeer, waar u comfortabele accommodaties kunt huren geschikt voor 4 tot 20 personen. Van een 4 persoons chalet tot een groepsaccommodatie 20 personen. U kunt het gehele jaar genieten op dit park. In de winter en herfst loopt u zo het bos in voor een heerlijke wandeling en langs zandverstuivingen. En in de zomer is het goed vertoeven aan en op het water.  Zo kunt u windsurfen, zeilen, meegaan op een rondvaart, vissen, zwemmen. U zult zich niet vervelen op dit vakantiepark aan het Veluwemeer.

 
 

Familie vakantiehuis aan het Veluwemeer

Iedereen is welkom bij Familiehuis Nunspeet! Daarom zijn er familiehuizen te huur van 4 personen tot aan 20 personen. De accommodaties komen bij Familiehuis Nunspeet in verschillende vormen en maten. Wat dacht u van een knus chalet geschikt voor 4 personen met 2 slaapkamers? Of een chalet deluxe direct aan het water waar u zelfs met 6 personen kunt overnachten? Als opa & oma ook op vakantie meewillen, dan zijn er ook ruime accommodaties beschikbaar voor 8 personen met 4 slaapkamers. Hierbij kunt u ook voor een chalet gaan of voor een statige notariswoning. Laatstgenoemde is een luxe vakantievilla, gebouwd in een authentieke stijl. Welk familie vakantiehuis heeft uw voorkeur?

Familiehuis huren 20 personen

Wilt u een familiehuis huren voor een grote groep mensen? Dan raden wij u aan om de luxe 20-persoons groepsaccommodatie De Driemaster te huren. Dit 20 persoons vakantiehuis biedt erg veel privacy, want het bestaat uit 3 aparte accommodaties bij elkaar. Er zijn maar liefst 10 slaapkamers, maar er is gelukkig ook een gemeenschappelijke ruimte waarbij u gezellig met elkander kan genieten op dit vakantiepark aan het Veluwemeer. En dit 20 persoons vakantiehuis is tevens geschikt voor mindervaliden.

 
Vind je ideale familiehuis