Familiehuis Nunspeet
Christelijk vakantiepark Nederland

Christelijk vakantiepark

  • Christelijke vakantiehuizen voor max. 20 personen
  • Aan het Veluwemeer en vlak bij de Veluwe
  • Zondagsrust
  • Part of the VCR

Christelijk vakantiepark in Nederland

Op zoek naar een christelijk vakantiepark in Nederland? Familiehuis Nunspeet hanteert de zondagsrust en het vakantiepark is daardoor zeer toegankelijk voor christelijke doelgroepen. Op dit vakantiepark kunt u heerlijk vakantie vieren in een mooie chalet of luxe notariswoning met een prachtige ligging aan het Veluwemeer en vlak bij Nationaal Park de Hoge Veluwe. Ook is er een groepsaccommodatie te huur voor groepen tot 20 personen. Iedere vakantiewoning is volledig uitgerust en voorzien van alle gemakken. Zo is er een grote open keuken met vaatwasser en combi-oven, comfortabele slaapkamers en mooi afgewerkte badkamers met douche of bad. Buiten is er een patio aangelegd met tuinmeubilair om van zonnige dagen en mooie avonden te genieten.

Een vakantie met een christelijke sfeer aan het Veluwemeer

Familiehuis Nunspeet is de ideale locatie voor christelijke doelgroepen. De verschillende christelijke vakantiehuizen op het park bieden voldoende plek aan een familie of vriendengroep die graag een vakantie of weekendje weg aan het Veluwemeer willen. De vakantiehuisjes op ons christelijke vakantiepark liggen op ruime afstand van elkaar waardoor u ook voldoende privacy hebt. Binnen een paar minuten, en door het wandelbos, komt u uit op een strandje aan het Veluwemeer, ideaal voor wateractiviteiten. U kunt bij ons kano’s, surfboards, waterfietsen en motorbootjes huren. Lekker relaxen terwijl uw kinderen zich vermaken op en in het water. Verder zijn er nog talloze faciliteiten voor jonge kinderen tot ouderen (50+) die uw christelijke vakantie onvergetelijk maken.

Voorproefje van uw christelijke vakantie in Nederland

Activiteiten op en rondom ons christelijke vakantiepark

Kinderen en volwassenen zullen zich zowel op het park als in de omgeving goed vermaken. De vakantiehuizen aan het Veluwemeer op dit christelijke vakantiepark in Nederland zorgen voor een bijzonder onderkomen. Christelijke tradities worden hier hoog gehouden. Familiehuis Nunspeet eerbiedigt namelijk de zondagsrust. Dit betekent dat de receptie op die dag gesloten is en dat er geen activiteiten plaatsvinden. Ook is aankomst en vertrek op zondag niet mogelijk. 

De omgeving van Nunspeet biedt tijdens een christelijke vakantie voldoende mogelijkheden voor diverse uitstapjes. De Veluwe is bij uitstek een prachtig gebied waar veel gewandeld en gefietst kan worden. Maar er liggen ook veel leuke dorpen en steden in de buurt waar u allerlei musea, markten, attractie- en dierenparken kunt bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan de Apenheul in Apeldoorn, het Dolfinarium in Harderwijk of een van de vele kinderboerderijen. Een vakantie op een christelijke vakantiepark was nog nooit zo leuk als bij Familiehuis Nunspeet!

Waarom Familiehuis Nunspeet?

✔️ Aangesloten bij de Vereniging van Christelijke Recreatiebedrijven
✔️ Rustig vakantiepark aan het Veluwemeer
✔️ Zondagsrust wordt gehanteerd