1. Christelijke vakantiehuizen
  2. Zondagsrust
  3. Aangesloten bij de VCR

Christelijk vakantiepark in Nederland

Op zoek naar een christelijk vakantiepark? Familiehuis Nunspeet hanteert de zondagsrust en het vakantiepark in daardoor zeer toegankelijk voor christelijke doelgroepen. Op dit vakantiepark kun je heerlijk vakantie vieren in een mooie chalet of luxe notariswoning. Ook is er een groepsaccommodatie te huur voor groepen tot 20 personen. Iedere vakantiewoning, waaronder ook de groepsaccommodatie, is volledig uitgerust en voorzien van alle gemakken. Zo is er een grote open keuken met vaatwasser en combi-oven, comfortabele slaapkamers en mooi afgewerkte badkamers met douche of bad. Buiten is er een patio aangelegd met tuinmeubilair om van zonnige dagen en mooie avonden te genieten.

De vakantiehuisjes op ons christelijke vakantiepark liggen op voldoende afstand van elkaar waardoor je ook voldoende privacy hebt. Binnen een paar minuten, en door het wandelbos, kom je uit op een strandje aan het Veluwemeer. Familiehuis Nunspeet heeft fietsen, kano’s, surfboards, waterfietsen en motorbootjes te huur. Verder zijn er nog talloze faciliteiten voor jonge kinderen tot ouderen (50+) die uw christelijke vakantie onvergetelijk maken.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
 

Christelijke vakantie aan het Veluwemeer

Familiehuis Nunspeet is de ideale locatie voor christelijke doelgroepen. De verschillende christelijke vakantiehuizen op het park bieden voldoende plek aan een familie of vriendengroep die graag een vakantie of weekendje weg aan het Veluwemeer willen.

Kinderen en volwassenen zullen zich zowel op het park als in de omgeving goed vermaken. De vakantiehuizen op dit christelijke vakantiepark in Nederland zorgen voor een bijzonder onderkomen op dit vakantiepark. Christelijke tradities worden hier hoog gehouden. Familiehuis Nunspeet eerbiedigt namelijk de zondagsrust. Dit betekent dat de receptie op die dag gesloten is, en dat er geen activiteiten plaatsvinden. Ook is aankomst en vertrek op zondag niet mogelijk.

De omgeving van Nunspeet biedt tijdens een christelijke vakantie voldoende mogelijkheden voor diverse uitstapjes. De Veluwe is bij uitstek een prachtig gebied waar veel gewandeld en gefietst kan worden. Maar er liggen ook veel leuke dorpen en steden in de buurt waar je allerlei musea, markten, attractie- en dierenparken kunt bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan de Apenheul in Apeldoorn, het Dolfinarium in Harderwijk of een van de vele kinderboerderijen.

Boek dit christelijke vakantiepark