Vakantiepark Familiehuis Nunspeet | Aan het Veluwemeer
De Veluwe | Familiehuis Nunspeet

De Veluwe

  • Ontspannen vakantie
  • Prachtig aangelegd en onderhouden vakantiepark
  • Midden in de natuur op de Veluwe

Vakantie aan het Veluwemeer

Op zoek naar een locatie voor een ontspannende vakantie? De veluwe biedt rust, ontspanning en leuke activiteiten voor het hele gezin. Familiehuis Nunspeet is een vakantiepark waar u een luxe vakantiewoning kunt huren. Zo kunt u kiezen uit een villa in de vorm van een groot notarishuis, een water of duinvilla of een gezellige chalet die plek bieden aan 2 tot 8 personen. Ook is er een groepsaccommodatie op het vakantiepark waar 20 personen comfortabel kunnen verblijven. Het park ligt vrijwel direct aan het Veluwemeer, met een korte wandeling komt u uit op het privéstrandje. Zonnen, in het water spelen en zelfs watersport beoefenen kan hier makkelijk. Op het park kunt u namelijk sub boards, kano's en motorboten huren. Het Veluwemeer is zelfs geschikt om te zeilen. U kunt in de omgeving ook goed wandelen en fietsen, er zijn verschillende fietsroutes uitgestippeld die vanaf het vakantiepark beginnen. Het park eerbiedigt de zondagsrust, wat betekent dat men niet kan aankomen of vertrekken op zondag.

Vakantie op de Veluwe

Het is ultiem genieten op de Veluwe; vakantie vieren kan zowel door de actieveling als de rustzoeker. Tijdens uw vakantie in de omgeving van Nunspeet is er genoeg te beleven. Hoewel Familiehuis Nunspeet genoeg activiteiten verzorgt en talloze faciliteiten heeft, zullen de natuurliefhebbers ook graag een kijkje buiten het park willen nemen tijdens hun vakantie. Veluwe, het Nationaal Park, ligt op slechts 30 minuten rijden van het park. Maar ook in de directe omgeving van Nunspeet liggen prachtige natuurgebieden en leuke dorpjes en steden, zoals Biddinghuizen, Ermelo en Harderwijk, die al wandelend of fietsend ontdekt kunnen worden. Voor de kinderen is een uitstapje naar de Apenheul in Apeldoorn ontzettend leuk, en Harderwijk met het Dolfinarium ligt praktisch om de hoek. Een vakantie op de Veluwe is daarom leuk voor het hele gezin, jong en oud. Voor iedereen is er iets te beleven.

Mogelijkheden op de veluwe

Natuurlijk is Nunspeet een geweldig dorp, maar u wilt uw toeristische horizon ook wel eens verbreden. Dat kan heel eenvoudig, want de Veluwe biedt een grote diversiteit aan natuur, bijzondere musea, gezellige weekmarkten en veelzijdige attracties & dierenparken. Maar ook historische stadjes, gezellige winkels en leuke terrassen ontbreken niet. Ga eens mee met een wildspeurtocht en verbaas u over de prachtige flora en fauna. Ontdek de veelzijdige Veluwe!