1. Vakantiehuizen aan het Veluwemeer
  2. Honden zijn toegestaan
  3. Geschikt voor 2 tot 8 personen

Vakantiehuisje op de Veluwe met hond

Wilt u binnenkort een weekendje, midweek of weekje weg, maar kunt u geen oppas vinden voor uw hond of wilt u uw vakantie gewoon samen met uw trouwe viervoeter beleven? Bij Familiehuis Nunspeet snappen we dat als geen ander! Daarom kunt u bij ons een vakantiehuis huren mét uw hond. En waar kunt u een vakantie met uw hond nu beter doorbrengen dan vlak bij het mooiste natuurgebied van Nederland? De Veluwe en het Veluwemeer bieden vele mogelijkheden voor schitterende wandelingen met uw huisdier. Wanneer u ons vakantiepark oprijdt, voelt u zich meteen thuis. Met onze luxe vakantiehuisjes op de Veluwe waar honden toegestaan zijn, een prachtige ligging in alle rust en op loopafstand van het Veluwemeer én uitstekende faciliteiten beleeft u een complete vakantie! 

Een paar huisregels:

  • Maximaal twee huisdieren per accommodatie
  • Uw hond niet uitlaten op het park
  • Uw hond altijd aangelijnd houden op het park
  • Op ons strand is uw hond alleen toegestaan van 1 november t/m 31 maart

Vind uw vakantiehuis met hond in Gelderland:

Huisje huren op de Veluwe met hond

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Gelderland met uw hond? Voorkom avonden lang zoeken op het internet, want bij Familiehuis Nunspeet is uw huisdier meer dan welkom in de 4- en 6-persoons chalets, het 6-persoons Strandhuis en de 8-persoons Notariswoning. Deze vakantiehuizen op de Veluwe waar honden zijn toegestaan, zijn luxe en modern ingericht en bieden parkeergelegenheid voor één auto. Bovendien beschikt uw vakantiehuis over gratis wifi, zodat u het thuisfront op ieder moment een leuke update van uw vakantie kunt sturen. Een vakantiehuisje op de Veluwe met uw hond bij Familiehuis Nunspeet biedt een ruime tuin met terras, waar u samen met uw trouwe viervoeter van de zon en de rust kunt genieten. Let op: er geldt een maximum van twee huisdieren in onze vakantiehuisjes op de Veluwe waar honden toegestaan zijn.

Tips voor een vakantie met hond

De prachtige heidevelden, dichte bossen en uitgestrekte zandverstuivingen op de Veluwe, op slechts korte afstand van ons vakantiepark, lenen zich uitstekend voor lange wandelingen met uw huisdier. Dit geldt ook voor het Veluwemeer; heerlijk wandelen langs het water om vervolgens tot rust te komen op een bankje en te genieten van de ondergaande zon. Tip: bezoek één van de hondenlosloopgebieden in de omgeving van uw vakantiehuis met hond! Recreatiegebied Zandenplas (9 km) of Het Zandenbos (11 km) zijn absolute aanraders. Toch hoeft u het vakantiepark niet te verlaten; met een animatieteam, bootverhuur, strand aan het Veluwemeer en diverse sport- en speelvelden hoeft niemand zich te vervelen.

Wilt u binnenkort verblijven in een vakantiehuisje op de Veluwe met uw hond? Dat kan bij Familiehuis Nunspeet! Ons huisdiervriendelijke vakantiepark biedt diverse vakantiehuizen waar honden zijn toegestaan. Ontdek de prachtige ligging aan het Veluwemeer en bij de Veluwe en beleef een vakantie waar niet alleen u van geniet, maar waar ook uw trouwe viervoeter een onvergetelijke tijd beleeft.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid