Vakantiepark Familiehuis Nunspeet | Aan het Veluwemeer
Vakantiepark Elburg

Vakantiepark Elburg

  • Aan het Veluwemeer
  • Vakantie dicht bij Elburg
  • Op slechts 14 km afstand

Vakantiepark op 14 km van Elburg

De Hanzestad Elburg is een perfecte plek voor watersport- en fietsliefhebbers. In de buurt van Elburg ligt Familiehuis Nunspeet. Dit vakantiepark nabij Elburg is prachtig gelegen aan het Veluwemeer en beschikt over de leukste vakantiehuizen. Ook hier kunnen watersporters en fietsliefhebbers hun hart ophalen! Wanneer u een weekendje weg of langere vakantie komt spenderen bij Familiehuis Nunspeet, dan is het een aanrader om het pittoreske vestingstadje Elburg eens te bezoeken. Dit stadje staat vol met historische gebouwen, monumenten en musea. Het is hier ook mogelijk om te varen met een traditioneel zeilschip dat vroeger werd gebruikt voor de visserij. 

Op vakantie naar Elburg

Een vakantie in de omgeving van Elburg is geschikt voor iedereen. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de Veluwe, waterratten kunnen urenlang plezier beleven op het Veluwemeer en cultuursnuivers zullen blij verrast worden door Elburg. Elburg heeft namelijk een historisch centrum met een imposante kerk met panorama uitzicht op de omgeving. Het vissersplaatsje heeft nog echt zijn authentieke sfeer behouden, loop door de middeleeuwse rechthoekige stratenplan en langs de oude stadsmuur. Familiehuis Nunspeet is een vakantiepark bij Elburg en ligt op slechts 20 minuten rijden met de auto. Het oude centrum van Elburg is autovrij, dat betekent dat u zorgeloos kunt rondstruinen door de straten met boetiekjes en in alle rust een terrasje kunt pakken. Vergeet vooral niet verse vis te halen bij de visboer op de markt.

Vakantiehuisje huren bij Elburg

Tijdens een vakantie op een bungalowpark nabij Elburg, zult u gegarandeerd genieten. Bij Familiehuis Nunspeet kunt u overnachten op de Veluwe in een luxe chalet voor 2 tot 8 personen. Deze vakantiehuizen in de buurt van Elburg zijn ideaal voor gezinnen met kinderen en rustzoekers. Bent u een weekendje weg aan het organiseren met de gehele familie? Dan is de 20-persoons groepsaccommodatie de Driemaster een comfortabel vakantiehuis voor u! Wilt u graag een bungalow huren die voorzien is van alle gemakken? Ga dan voor de Notariswoningen, dit zijn luxe vakantievilla’s, gebouwd in een authentieke stijl. 

Familiehuis Nunspeet ligt ook dicht bij de Hoge Veluwe. Wilt u lange wandelingen of fietstochten maken, dan is dit het perfecte natuurgebied om dit te doen. De Hoge Veluwe vindt u op slechts 30 minuten rijden van dit bungalowpark bij Elburg. In de omgeving van het vakantiepark bij Elburg vindt u al bos, heide en zandverstuivingen. Vanaf het park loopt u binnen een paar minuten naar ons privé strandje op het Veluwemeer. Op het Veluwemeer kunt u varen, zwemmen, kano varen, suppen of zeilen. Ook de pittoreske stadjes Harderwijk, Ermelo en Zeewolde liggen dichtbij en zijn ideaal voor een dagje uit.