Vakantiepark Familiehuis Nunspeet | Aan het Veluwemeer
Fietsvakantie Nederland
Fietsvakantie Nederland
Fietsvakantie Nederland

Fietsvakantie Nederland

  • Gelegen op de Veluwe
  • Fietsen te huur op het vakantiepark
  • Prachtige fietstochten

Dé plek voor een fietsvakantie in Nederland

Een heerlijke fietsvakantie in Nederland op een prachtig vakantiepark op de Veluwe en direct aan het Veluwemeer!

Als fietsliefhebber zoekt u¬†een prachtige locatie voor uw volgende fietsvakantie. Nederland kent veel mooie natuurgebieden waar bijzondere fietsroutes liggen. Familiehuis Nunspeet, aan het Veluwemeer in Gelderland, is een vakantiepark waar verschillende fietsknooppunten liggen die door de Veluwe lopen. U fietst over mooie paden door open heiden, bossen en hellingen. Iets ten zuiden van Nunspeet komt u¬†bij het Zandenbos met een heerlijk geurend heideveld en plas waar u kunt¬†zwemmen. Het vakantiepark in Nunspeet heeft verschillende accommodaties. Zo kunt u¬†bijvoorbeeld kiezen uit een villa in de vorm van een luxe notariswoning of een ruime en gezellige chalet. De vakantiehuisjes bieden, afhankelijk van het type, plek aan 2 tot 8 personen. Ook is er een groepsaccommodatie voor maximaal 20 personen ‚Äď ideaal voor een grote vriendengroep of familiere√ľnie. Het park ligt direct aan het Veluwemeer met een strandje waar zowel actievelingen als rustzoekers zich uiterst zullen vermaken.

Boek uw fietsvakantie
 
 

Fietsvakantie in de natuur van de Veluwe

Familiehuis Nunspeet is een fantastische locatie voor een fietsvakantie. Veluwe vindt u al in en rondom het park, en ver daarbuiten. De Veluwe beslaat immers een groot gebied dat weer uit verschillende natuurgebieden bestaat met elk hun eigen karakteristieken. Het is daarom met stipt een van de mooiste plekken in Nederland. Fietsvakantie vieren in deze omgeving is voor velen daarom de ultieme vakantie. Boek een huisje op het vakantiepark en start uw fietsvakantie. Veluwemeer ligt op loopafstand van uw vakantiehuisje, de bossen en heuvels van de Veluwe liggen te wachten om ontdekt te worden, en vergeet alle leuke steden en dorpjes die u op uw weg tegenkomt niet. Wilt u graag de omgeving verkennen maar kunt u niet uw eigen fiets meenemen op vakantie? Op het park kunt u ook fietsen huren. Familiehuis Nunspeet eerbiedigt de zondagsrust, wat betekent dat aankomst en vertrek op zondag niet mogelijk is.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
 

50+ Fiets Arrangement 2023

Verblijf een week lang met 2 personen (50+) op ons mooi gelegen park aan het Veluwemeer¬†voor maar ‚ā¨ 485,00 Geldig van maandag t/m maandag en vrijdag t/m vrijdag in bepaalde periodes!