• Vakantiepark aan het Veluwemeer
  • Luxe vakantiehuizen voor max. 20 personen
  • Op slechts 23 km van Biddinghuizen
 

Vakantiehuis vlak bij Biddinghuizen

Uw volgende vakantie doorbrengen nabij Biddinghuizen? Kies voor een huisje huren bij Biddinghuizen aan het water. Een vakantie bij Familiehuis Nunspeet betekent genieten op een vakantiepark bij Biddinghuizen met veel faciliteiten in een luxe accommodatie. Huur een kano of supboard en beleef urenlang waterplezier op het Veluwemeer of gooi uw hengel uit en sla uw slag in een van de visstreken van het meer. Begeeft u zich liever op de kant in plaats van in het water? Geniet dan al pootje badend van een drankje aan het strand en droom weg bij het prachtige uitzicht over het Veluwemeer. Klinkt goed toch? Met wie huurt u een vakantiehuis nabij Biddinghuizen?

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 
 
 

Huisje huren nabij Biddinghuizen

Wanneer u kiest voor een huisje huren nabij Biddinghuizen verblijft u in een luxe accommodatie die van gemakken voorzien is. De vakantiehuizen variëren van 4-, 6- en 8-persoons accommodaties tot een 20-persoons groepsaccommodatie. Zo is er altijd een vakantiehuis geschikt voor uw gezelschap. Bent u met een grotere groep? Dan is onze 20-persoons groepsaccommodatie de juiste keuze voor u. Uw vakantiehuis bij Biddinghuizen is knus ingericht en voorzien van een ruim terras, 2 of 3 slaapkamers en een moderne keuken mét vaatwasser. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar een vakantiehuis direct aan het water is onze Duinvilla de accommodatie die u zoekt. Dit 6-persoons chalet Deluxe beschikt over een ruim terras met overkapping, waardoor u zelfs met wisselvallig weer kunt genieten van de buitenlucht. Wilt u graag met uw hond op vakantie? Bij Familiehuis Nunspeet begrijpen we dat uw favoriete viervoeter onmisbaar is voor een geslaagde vakantie. Hij of zij is dan ook van harte welkom in uw huisje bij Biddinghuizen.

 
 
Boek uw vakantiehuis bij Biddinghuizen

Omgeving van ons park

Naast het feit dat het uitzicht op het Veluwemeer vanaf het park an sich al prachtig is, valt er in de omgeving van Biddinghuizen nog veel meer te ontdekken. Trek er eens op uit en ontdek de gezellige straatjes en terrasjes van de dorpen Nunspeet en Biddinghuizen of trek de natuur in voor een heerlijke wandel- of fietstocht over de Veluwe. Overal op de Veluwe vindt u namelijk uitgestrekte wandelnetwerken en fietsknooppunten, dé perfecte manier om deze mooie omgeving te verkennen. Voor een écht adembenemend uitzicht raden wij de 30 meter hoge uitkijktoren aan op het Veluwe Transferium. 

 
 
 
 
 

Faciliteiten op het park

Wanneer u een vakantiehuis bij Biddinghuizen huurt is vervelen haast niet mogelijk. Dankzij de verschillende faciliteiten op het park zal u op ieder moment passend vermaak kunnen vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld urenlang relaxen met een drankje en een goed boek op ons privé strand of een balletje gooien op de jeu-de-boulesbaan. Gaan de kids ook mee op vakantie? Zij vinden vermaak bij de verschillende sport- en speelfaciliteiten aanwezig op het park en natuurlijk bij ons animatieteam. Zij staan 5 dagen per week voor hen klaar met de leukste activiteiten zoals vlotten bouwen en een kampvuur maken.