1. Direct aan het Veluwemeer
  2. Vakantiehuizen voor 2 tot 20 personen
  3. Vele watersportmogelijkheden

Vakantiehuis aan het Veluwemeer

Bent u op zoek naar een vakantiehuis aan het Veluwemeer? Het Veluwemeer is een prachtig groot recreatiemeer, waar iedereen naar hartelust kan recrëeren op zijn eigen manier. Het Veluwemeer, dat tussen de Veluwe en Flevoland in ligt, is maar liefst 3250 hectare groot. Dus er is ruimte zat! Of u nu wilt zwemmen, zeilen, surfen, vissen of gewoon rustig wilt liggen op het strand; alles is mogelijk vanaf uw vakantiehuis aan het Veluwemeer. Familiehuis Nunspeet is om die reden ook een ideale uitvalsbasis voor liefhebbers van watersport op het Veluwemeer. Kies voor een huisje aan het Veluwemeer en geniet optimaal van uw vakantie aan het water!

Huisje aan het Veluwemeer

Bij Familiehuis Nunspeet kunt u een huisje huren aan het Veluwemeer voor 2 tot 8 personen. Hierbij heeft u de keuze uit een 4, 6 of 8-persoons chalet of uit een 6 of 8-persoons vakantievilla. Gaat u met een grotere groep op vakantie? U kunt ook kiezen voor de groepsaccommodatie voor maximaal 20 personen voor bijvoorbeeld een gezellige familiereünie. Wilt u direct aan het water vakantie vieren? Kies dan voor het 6-persoons chalet Deluxe. De Duinvilla heeft een terras met overkapping. Hier kunt u genieten van de buitenlucht tijdens uw verblijf in een huisje aan het Veluwemeer, met regen of zonneschijn. 

Verken de omgeving van het vakantiepark

Tijdens een weekendje weg of (lange) vakantie aan het Veluwemeer kunt u verblijven in een luxe vakantiewoning bij Familiehuis Nunspeet. Tijdens een vakantie aan het water kunt u echt even tot rust komen. U hoeft verder nergens meer aan te denken, want de vakantiehuisjes zijn van alle gemakken voorzien. Daarnaast hoeft u maar een paar minuten te lopen vanaf uw vakantiewoning aan het Veluwemeer om de recreatieplas te bereiken. Het is een perfect meer voor onder andere vissers, maar ook watersporters halen hier hun hart op. Ook in de winter is het Veluwemeer en de omgeving een mooie plek. Bij voldoende vorst schaast u vanaf het vakantiepark zo het Veluwemeer op! 

Jong en oud zal genieten in een vakantiewoning aan het Veluwemeer bij Familiehuis Nunspeet. Voor kinderen is er genoeg te doen bij Familiehuis Nunspeet. Er zijn fietsen te huur, er is een voetbalkooi en beachvolleybalveld en ook is er een tafeltennistafel aanwezig. In de omgeving van uw vakantiehuis aan het Veluwemeer vindt u veel leuke steden en dorpjes, musea, dierentuinen en attractieparken. Maak bijvoorbeeld een uitstapje vanaf uw vakantiewoning in de buurt van het Veluwemeer naar de steden Biddinghuizen, Ermelo, Elburg en Zeewolde. Geniet van een prachtige vakantie in een huisje aan het Veluwemeer!

Boek een vakantiehuis aan het Veluwemeer