Vakantiepark Familiehuis Nunspeet | Aan het Veluwemeer
Vakantiehuis 3 slaapkamers

Vakantiehuis 3 slaapkamers

  • Vakantiehuizen voor 6 personen
  • Met 3 ruime slaapkamers
  • Rustig vakantiepark aan het Veluwemeer

Beleef een schitterende vakantie in dit vakantiehuis met 3 slaapkamers

Staat er een vakantie met uw gezin of vrienden op de planning? Dan zoekt u vast een vakantiehuis met drie slaapkamers. Zo geniet u van veel gezelligheid en kunt u zich altijd even terugtrekken in uw eigen slaapkamer. Bij Familiehuis Nunspeet heeft u een ruime keuze uit vakantiehuizen met drie slaapkamers, variërend van chalets en lodges tot notariswoningen. Uw vakantiehuis met drie slaapkamers biedt plaats aan 6 personen, waardoor u nooit met meer dan twee personen op één kamer slaapt. Waarom vakantie vieren bij Familiehuis Nunspeet? Dit rustige vakantiepark heeft een prachtige ligging aan het Veluwemeer en is daarmee the place to be voor watersporters, natuurliefhebbers en rustzoekers. Uw verblijf in een vakantiehuis met drie slaapkamers was nog nooit zo leuk als bij Familiehuis Nunspeet. 

Vakantiehuis met 3 slaapkamers aan het Veluwemeer

Bij Familiehuis Nunspeet vindt u gegarandeerd uw perfecte vakantiehuis met drie slaapkamers. Onze woningen zijn modern ingericht en voorzien van o.a. een compleet ingerichte keuken mét vaatwasser, een gezellige zithoek, drie slaapkamers en een ruim terras (eventueel aan het water). De gemoedelijke sfeer op ons park laat u meteen thuis voelen: u beleeft écht even het thuisgevoel op vakantie. Uw vakantiehuis met drie slaapkamers is geschikt voor 6 personen en beschikt over een parkeergelegenheid voor één auto. Extra fijn: u kunt de thuisblijvers op ieder moment jaloers maken met foto’s van uw vakantie aan het Veluwemeer dankzij de WiFi.

Uw vakantiehuis bij Familiehuis Nunspeet:

➤ Geschikt voor max. 6 personen
➤ Drie slaapkamers met comfortabele bedden
➤ Compleet ingerichte keuken
➤ Ruime tuin met terras en tuinset
➤ Parkeergelegenheid voor één auto
➤ Gratis WiFi in uw vakantiehuis

Wat te doen bij Familiehuis Nunspeet?

Tijdens uw verblijf in een vakantiehuis met drie slaapkamers bij Familiehuis Nunspeet is één ding zeker: u verveelt zich geen moment. De ligging van ons vakantiepark aan het Veluwemeer biedt ontzettend veel mogelijkheden. Varen, vissen, zwemmen, suppen, zonnebaden, wandelen, fietsen en natuurlijk vooral genieten! Op ons park kunt u een motorboot, supboard of kano huren, maar u kunt ook uw eigen boot meenemen. Ook aan uw kinderen hebben we gedacht. Zij maken nieuwe vakantievriendjes op de sportvelden, bij de tafeltennistafel of bij het enthousiaste animatieteam. Bovendien hebben we goed nieuws voor de natuurliefhebbers: uw vakantiehuis met drie slaapkamers ligt letterlijk in de achtertuin van Nationaal Park De Hoge Veluwe, hét mooiste natuurgebied van Nederland!