1. Direct aan het Veluwemeer
 2. Veel watersportmogelijkheden
 3. Vakantiehuizen voor 4 - 20 personen

Weekendje weg met Hemelvaart

Wilt u heerlijk een paar dagen op vakantie met Hemelvaart? Bij Familiehuis Nunspeet, een vakantiepark aan het Veluwemeer, beleeft u het thuisgevoel op vakantie. Maak van uw vrije dag met Hemelvaart een lang weekend weg en geniet van het voorjaar op de Veluwe. De natuur van de Veluwe, met haar bossen en heidevelden, is prachtig in de lente. Maak schitterende wandelingen of fietstochten en zie flora en fauna opnieuw opbloeien in het voorjaar. Een weekendje weg met Hemelvaart bij Familiehuis Nunspeet is aantrekkelijk voor jong en oud. Vanaf het vakantiepark loopt u zo naar het Veluwemeer, waar u heerlijk kunt varen en diverse watersporten kunt beoefenen. Kies voor een fietsvakantie of huur een motorboot en verken de prachtige omgeving van het Veluwemeer tijdens uw vakantie met Hemelvaart. De omgeving verkennen op het water of op het land, beide zijn prachtig tijdens het voorjaar. Kies voor een vakantiehuis huren met Hemelvaart en beleef een onvergetelijke vakantie.

Huisje huren met Hemelvaart op de Veluwe

Een vakantiehuis met Hemelvaart bij Familiehuis Nunspeet betekent genieten op een unieke locatie aan het Veluwemeer. Vier uw weekendje weg met Hemelvaart aan het Veluwemeer gezellig met zijn tweeën, met uw familie of misschien wel met de hele vriendengroep. Wat uw gezelschap ook is, Familiehuis Nunspeet biedt vakantiehuizen voor diverse samenstellingen. Verblijf in een 4-, 6- of 8-persoons chalet, een 6-persoons villa of een 6- of 8-persoons notariswoning. De vakantiehuizen zijn sfeervol ingericht en beschikken over een ruim terras, zodat u heerlijk kunt genieten van het voorjaarszonnetje. Wilt u een huisje huren met Hemelvaart met een grotere groep? Verblijf dan in de groepsaccommodatie voor 20 personen. Deze accommodatie bestaat uit drie huizen met een gezamenlijke ruimte, zodat u tegelijkertijd van privacy én gezelligheid kunt profiteren. De mogelijkheden voor een vakantiehuis met Hemelvaart aan het Veluwemeer zijn enorm bij Familiehuis Nunspeet.

 
 

Hemelvaartvakantie aan het Veluwemeer

Tijdens uw weekendje weg met Hemelvaart moet u de omgeving van Nunspeet absoluut verkennen. Vlakbij Nunspeet staat een 30 meter hoge uitkijktoren, zodat u de prachtige voorjaarskleuren van de Veluwe goed kunt aanschouwen. Dit kunt u natuurlijk ook doen door een wandeling of fietstocht te maken door het schitterende natuurgebied. De directe ligging aan het Veluwemeer biedt uitstekende watersportmogelijkheden. U kunt onder andere zeilen, varen, kanoën, surfen en suppen. Wanneer u kiest voor een vakantiehuis huren met Hemelvaart, huurt u gemakkelijk een kano, supboard of motorboot op het park. Houdt u niet zo van watersporten? Geen probleem; geniet op het privé strand van de groene lentekleuren in de natuur. Bovendien staat het Veluwemeer bekend om een diversiteit aan vogel- en vissoorten, dus een vakantie met Hemelvaart aan het Veluwemeer biedt de perfecte mogelijkheid voor een visvakantie.

Viert u uw weekend weg met Hemelvaart met kinderen? Bezorg ze een onvergetelijke dag bij zwembad en bowlingcentrum De Brake of bezoek het Dolfinarium in Harderwijk. Wedden dat zij dit leuk vinden? Ook op het vakantiepark hoeven de kinderen zich geen moment te vervelen. Ze kunnen het hele park over crossen op fietsen, vriendjes en vriendinnetjes uitdagen bij het XL dam- en schaakbord of zo hoog mogelijk springen op de airtrampoline. Wilt u zelf even actief bezig tijdens uw weekendje weg met Hemelvaart? Leef u uit op het beachvolleybal- of het voetbalveld. Wilt u een huisje huren met Hemelvaart? Dan profiteert u eindeloos van de volgende faciliteiten:

 • Airtrampoline
 • Jeu de boulesbaan
 • Beachvolleybalveld
 • Voetbalveld
 • Tafeltennis en tafelvoetbal
 • XL dam- en schaakbord
 • Eigen strand
 • Viswater
 • Verhuur motorboten, kano's en supboards
 • Fietsverhuur
 • Snackbar en broodjesservice
 
Boek uw weekend weg met Hemelvaart
 
9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9.