Vakantiepark Familiehuis Nunspeet | Aan het Veluwemeer
Vakantiehuis Veluwe

Vakantiehuis Veluwe

  • Veelzijdig vakantiepark
  • Vele faciliteiten en activiteiten
  • Middenin de natuur en aan het water

Vakantiehuis in de natuur van de Veluwe

Zoekt u¬†voor uw¬†familie in een prachtig groene omgeving een ruim en luxe vakantiehuis? Veluwe is een goed startpunt voor uw¬†zoektocht. Tussen de Veluwe en het Veluwemeer ligt Familiehuis Nunspeet; een park waar u¬†een vakantiehuis kunt huren voor 2 tot 8 personen, ideaal voor een familievakantie. U heeft¬†de keuze uit een villa of ruim chalet die voorzien zijn van alle moderne gemakken. Er is tevens een groepsaccommodatie voor maximaal 20¬†personen voor bijvoorbeeld een gezellige familiere√ľnie. Jong en oud zal genieten van het vakantiehuis aan het water; Veluwemeer ligt namelijk op slechts enkele minuten van uw¬†vakantiewoning en in het park kunt u¬†allerlei watersport-benodigdheden huren. U kunt¬†bijvoorbeeld een¬†sub board of motorboot huren. Er is ook een visvijver waar liefhebbers naar hartenlust kunnen vissen.

Vind uw ideale vakantiehuis

Vakantiewoning in de buurt van de Veluwe

Een vakantie op vakantiepark Familiehuis Nunspeet is ontzettend veelzijdig; een heerlijk privé-vakantiehuis, Veluwe-natuurgebied en het Veluwemeer op loop- en fietsafstand, vele faciliteiten en activiteiten, en dicht in de buurt van leuke steden, musea en verschillende attractieparken. De fiets- en wandelliefhebbers komen ook zeker aan hun trekken met de verschillende uitgestippelde routes die vanaf het park het natuurgebied in lopen. Kinderen worden tijdens de schoolvakanties onder de hoede genomen van het animatieteam, en de jongeren kunnen zich uitleven in en op het water. Jong en oud zal zich op en buiten het vakantiepark dus volop vermaken.

Het vakantiepark is tevens het hele jaar geopend; uw Veluwe vakantiehuisje ligt op u te wachten. Familiehuis Nunspeet eerbiedigt de zondagsrust, waardoor aankomst en vertrek op zondag niet mogelijk is. Ook zullen er dan geen activiteiten worden gehouden.

Faciliteiten voor kinderen

Ook is er voor kinderen genoeg te doen en te beleven bij Familiehuis Nunspeet, zodat zij ook een heerlijke vakantie beleven. Zo zijn er de volgende leuke speelfaciliteiten:

  • Voetbalkooi- en beachvolleybalveld
  • Tafeltennistafel
  • Jeu des boullesbaan
  • XL Dam- en Schaakbord