Vakantiepark Familiehuis Nunspeet | Aan het Veluwemeer
Voorjaarsvakantie Gelderland

Voorjaarsvakantie aan het Veluwemeer

  • Rustig vakantiepark
  • Gelegen aan het Veluwemeer
  • Vakantiehuizen voor 2 tot 20 personen

Verblijf in een luxe vakantiehuis tijdens het voorjaar

Het voorjaar: hét moment dat de natuur weer opbloeit en u de koude en gure winter langzaam achter u laat. Het is één van de mooiste jaargetijden voor een vakantie aan het Veluwemeer. Word gewekt door fluitende vogeltjes en geniet van de geuren en kleuren van de opbloeiende bloemen. Dit alles beleeft u tijdens een verblijf in één van onze bungalows in de voorjaarsvakantie. Familiehuis Nunspeet is een rustig vakantiepark met luxe ingerichte vakantiehuizen voor 2 tot 20 personen. Vanaf uw vakantiehuis loopt u zo naar het Veluwemeer, waar u geniet van de mooiste zonsondergang. Of zonsopgang natuurlijk, voor de vroege vogels onder ons. Een voorjaarsvakantie in Gelderland aan het Veluwemeer: die moet u beleefd hebben!

Uw vakantiehuis in de voorjaarsvakantie

Bij Familiehuis Nunspeet vindt u moderne bungalowschalets, lodges en villa’s voor 2 tot 8 personen. Ze zijn daarmee perfect voor een vakantie met zijn tweetjes, maar ook voor een weekendje weg met uw gezin of vrienden. Binnen beschikt u over alle gemakken die u thuis gewend bent en buiten ervaart u een oase aan rust en privacy. Na een koude voorjaarsdag is niets fijner dan uw warme vakantiehuis op te zoeken en te genieten van een goed boek onder het genot van een glaasje wijn. Zoekt u een groot vakantiehuis tijdens de voorjaarsvakantie? Misschien voor uw familieweekend? Dan is groepsaccommodatie De Driemaster ideaal.

Familiehuis Nunspeet:

  • Direct aan het Veluwemeer
  • Genieten in héél veel rust
  • Goed onderhouden park
  • Modern ingerichte vakantiehuizen

Wat te doen tijdens de voorjaarsvakantie?

Kies voor een huisje in de voorjaarsvakantie en ontdek de veelzijdige omgeving van Nunspeet! Rijk aan water, maar met dichte bossen en uitgestrekte heidevelden van Nationaal Park De Hoge Veluwe vlakbij. Een vakantie in dit unieke vakantiegebied zult u niet snel vergeten! U maakt er de mooiste wandelingen en fietstochten door de natuur met al haar mooie voorjaarskleuren. En u hoeft niet eens uw eigen fiets mee te nemen: deze huurt u gemakkelijk op ons park. Tijdens uw voorjaarsvakantie in Gelderland bij Familiehuis Nunspeet kunt u ook uitstekend vissen. Laat u zich ook verrassen door wat het water allemaal te bieden heeft?