Vakantiepark Familiehuis Nunspeet | Aan het Veluwemeer
Zomervakantie aan het Veluwemeer

Zomervakantie

  • Genieten aan het Veluwemeer
  • Vakantiehuizen voor 4 tot 20 personen
  • Faciliteiten voor jong en oud

Zomervakantie op de Veluwe

De komende zomer hoeft u zich zeker niet te vervelen als u een vakantie boekt bij Familiehuis Nunspeet. Wilt u optimale rust en ontspanning tijdens uw vakantie? Of wilt u graag veel activiteiten ondernemen? Alles kan bij Familiehuis Nunspeet! Vanaf het park loopt u zo naar het Veluwemeer. Overdag kunt u hier diverse watersporten beoefenen, zoals varen of zwemmen en genieten van de zon. Ook s’ avonds kunt u genieten van de prachtige omgeving van ons vakantiepark aan het Veluwemeer, door de ondergaande zon te bekijken. Naast de vele activiteiten op het veluwemeer, kunt u zich bij Vakantiepark Familiehuis Nunspeet ook vermaken op het voetbalveld, beachvolleybalveld of XL dam/schaakbord. 

Boek nu uw zomervakantie met 10% korting!

Uw zomer vakantiehuisje

U huurt een sfeervol en luxe vakantiehuis aan het Veluwemeer bij Vakantiepark Familiehuis Nunspeet. Op ons vakantiepark vindt u 4-, 6-, en 8-persoons chalets, 6- en 8-persoons vakantievilla’s en een groepsaccommodatie geschikt voor 20 personen. De 4-persoons MiVa-chalet is voorzien van diverse aanpassingen en is hierdoor geschikt voor mindervaliden. De chalets zijn sfeervol ingericht en hebben een eigen terras, kiest u voor een 6 persoons villa of deluxe chalet dan zit u direct aan het water. De authentieke notariswoningen voor 6 of 8 personen beschikken over twee badkamers. Of u nu een huisje wilt huren op de Veluwe in de zomervakantie of een vakantievilla, u geniet zeker van een ontspannen vakantie bij Familiehuis Nunspeet!

Beleving voor jong en oud

Viert u uw zomervakantie op de Veluwe, dan valt er genoeg te beleven! Vakantiepark Familiehuis Nunspeet heeft een groot aanbod aan faciliteiten op het vakantiepark op de Veluwe. Welke van deze faciliteiten gaat u als eerst ontdekken? Uw zomervakantie op ons vakantiepark op de Veluwe zal onvergetelijk worden. Op ons park is de zondagsrust belangrijk, dit houdt in dat op zondag geen georganiseerde activiteiten plaats vinden. De kinderen zullen zich vermaken met activiteiten van het animatieteam of één van de vele faciliteiten. Maar ook u als ouder komt hierdoor tot rust, en kan genieten aan het water of ontspannen met het lezen van een boek op uw eigen terras.