1. Vissen aan het Veluwemeer
  2. Vakantiehuisjes aan het water
  3. Vakantiepark middenin de natuur

Vakantiepark aan viswater

Een visvakantie aan het Veluwemeer en de Randmeren op een prachtig aangelegd vakantiepark!

Zoek je een prachtige locatie voor je volgende visvakantie? Nederland heeft vele mooie plekken voor liefhebbers van de hengelsport. Familiehuis Nunspeet is een vakantiepark direct gelegen aan het Veluwemeer en de Randmeren. Het park heeft twee types vakantiewoningen; een gezellig chalet of een ruime villa. Beide accommodaties bieden plek aan twee tot maximaal 8 personen; genoeg ruimte voor een gezin of vriendengroep. De woningen zijn modern ingericht en voorzien van alle gemakken; een ruime open keuken met vaatwasser en combi-oven, ruime slaapkamers en mooie badkamers. Midden op het park ligt een vijver, waar de vakantiehuizen aan liggen. Een leuke plek om met jonge kinderen eventueel kikkervisjes te vangen. Met een korte wandeling over het park en door het bos kom je uit bij het Veluwemeer. Hier kan je met een bootje het water op en je hengel uitgooien. Familiehuis Nunspeet eerbiedigt de zondagsrust, wat betekent dat er geen activiteiten worden gehouden en dat de receptie gesloten is.

Visvakantie Nederland

Visstekken in omgeving Nunspeet

Het Veluwemeer herbergt vele goede visstekken, waar elke visser zijn slag kan slaan. Of je nu een beginner of professional bent. Het Veluwemeer heeft een oppervlakte van ruim 3.200 hectare waardoor het vele mogelijkheden biedt voor vissers en vooral voor roofvissers. Hieronder een korte lijst van visstekken in de directe omgeving van Familiehuis Nunspeet:

  • Veluwemeer
  • Wolderwijd
  • Drontermeer
  • Nuldernauw
  • Nationaal Park ‘De Hoge Veluwe’

Visvakantie aan het Veluwemeer

Het viswater in de omgeving van Nunspeet en in de Randmeren zit vol met verschillende soorten vissen. Je vindt hier snoek, karpers, blankvoorn, winde en baars, en nog veel meer. Er zijn ook hele goede stekken te vinden aan de kanten van het meer. Je kan hier ook het water inwaden en dan werpen. Als visser zoek je de mooiste locatie voor je visvakantie. Nederland kent er natuurlijk velen, maar Familiehuis Nunspeet aan het Veluwemeer is wel een van de meest prachtige plekken voor een visvakantie. Veluwemeer en de Randmeren zitten vol verrassingen. Dit vakantiepark aan het Veluwemeer biedt genoet vertier voor iedereen. En in het Nationaal Park ‘De Hoge Veluwe’ kun je ook vissen, hetzij met vaste hengel en na aankoop van een visvergunning.

Veluwemeer

Directe ligging aan het Veluwemeer biedt in de zomer zeer veel recreatiemogelijkheden. Windsurfen, zeilen, rondvaarten, vissen, zwemmen, alles is mogelijk.

Omgeving

Natuurlijk kunt u zich ook buiten ons park uitstekend vermaken. Vakantiepark Familiehuis Nunspeet ligt op een paar kilometer afstand van Nunspeet in een prachtige omgeving om al fietsend en wandelend te ontdekken. Zo is heel de Veluwe voorzien van fietsknooppunten die ook door Nunspeet voeren en zijn er diverse wandelroutes voor u uitgezet.