1. Visvakantie in Nederland
  2. Vakantiehuisjes aan het Veluwemeer
  3. Vakantiepark middenin de natuur

Vakantiepark aan viswater

Een heerlijke visvakantie aan het Veluwemeer en de Randmeren heb je op ons prachtig aangelegd vakantiepark aan viswater!

Zoek je een prachtige locatie voor je volgende visvakantie? Nederland heeft vele mooie plekken voor liefhebbers van de hengelsport. Familiehuis Nunspeet is een vakantiepark met viswater. Het is direct gelegen aan het Veluwemeer en de Randmeren en is perfect voor een visvakantie in Nederland. Het vakantiepark aan viswater heeft twee types vakantiewoningen; een gezellig chalet of een ruime villa. Beide accommodaties bieden plek aan twee tot maximaal 8 personen; genoeg ruimte voor een gezin of vriendengroep. De woningen zijn modern ingericht en voorzien van alle gemakken; een ruime open keuken met vaatwasser en combi-oven, ruime slaapkamers en mooie badkamers. Midden op het park ligt een vijver, waar sommige vakantiehuizen aan liggen. Een leuke plek om met jonge kinderen eventueel kikkervisjes te vangen. Met een korte wandeling over het park en door het bos kom je uit bij het Veluwemeer. Hier kan je tijdens je visvakantie in Nederland met een bootje het water op en je hengel uitgooien. Familiehuis Nunspeet eerbiedigt de zondagsrust, wat betekent dat er op zondag en feestdagen geen activiteiten worden gehouden en dat de receptie gesloten is.

Ontdek de vakantiehuizen
 

Visstekken in omgeving Nunspeet

Het Veluwemeer herbergt vele goede visstekken, waar elke visser zijn slag kan slaan tijdens een visvakantie in Nederland. Of je nu een beginner of professional bent. Het Veluwemeer heeft een oppervlakte van ruim 3.200 hectare waardoor het vele mogelijkheden biedt voor vissers en vooral voor roofvissers. Bekijk hieronder de lijst van vissteken in de directe omgeving van ons vakantiepark aan viswater:

  • Veluwemeer
  • Wolderwijd
  • Drontermeer
  • Nuldernauw
  • Nationaal Park ‘De Hoge Veluwe’

Vakantiehuis aan viswater

Het viswater in de omgeving van Nunspeet en in de Randmeren zit vol met verschillende soorten vissen. Je vindt hier snoek, karpers, blankvoorn, winde en baars, en nog veel meer. Er zijn ook hele goede stekken te vinden aan de kanten van het meer vanaf je vakantiehuis aan viswater. Je kan hier ook het water inwaden en dan werpen. Als visser zoek je de mooiste locatie voor je visvakantie in Nederland. Ons land kent er natuurlijk velen, maar ons vakantiepark met viswater is wel een van de meest prachtige plekken voor een visvakantie. Het Veluwemeer en de Randmeren zitten vol verrassingen. Ons vakantiepark aan het Veluwemeer biedt genoen vertier voor iedereen. En in het Nationaal Park ‘De Hoge Veluwe’ kun je ook vissen, hetzij met vaste hengel en na aankoop van een visvergunning.

Boek nu een visvakantie