Vakantiepark Familiehuis Nunspeet | Aan het Veluwemeer
Visvakantie Nederland

Visvakantie Nederland

  • Visvakantie huisje aan onze middenvijver.
  • Ons park is gelegen aan het Veluwemeer
  • Vakantiepark in Nunspeet

DĂ© plek voor een visvakantie in Nederland

Een heerlijke visvakantie aan het Veluwemeer en de Randmeren heb je op ons prachtig aangelegd vakantiepark aan viswater!

Zoek je een prachtige locatie voor je volgende visvakantie? Nederland heeft vele mooie plekken voor liefhebbers van de hengelsport. Familiehuis Nunspeet is een vakantiepark met viswater. Het is direct gelegen aan het Veluwemeer en de Randmeren en is perfect voor een visvakantie in Nederland. Een huisje aan het water huren? Enekel 6-, 8-persoonsaccommodatie & bijna alle Watervilla's liggen direct aan viswater. Al onze overige vakantiehuizen liggen vlak bij viswater. Het Veluwemeer en de Randmeren vind je op korte afstand. Midden op het park ligt ook een visvijver, waar sommige vakantiehuizen aan liggen.

Alle accommodaties bieden plek aan twee tot maximaal 8 personen; genoeg ruimte voor een gezin of vriendengroep. De woningen zijn modern ingericht en voorzien van alle gemakken; een ruime open keuken met vaatwasser en combi-oven, ruime slaapkamers en mooie badkamers. Met een korte wandeling over het park en door het bos kom je uit bij het Veluwemeer. Hier kan je tijdens je visvakantie in Nederland met een bootje het water op en je hengel uitgooien. Familiehuis Nunspeet eerbiedigt de zondagsrust, wat betekent dat er op zondag en feestdagen geen activiteiten worden gehouden en dat de receptie gesloten is.

Visstekken in omgeving Nunspeet

Het Veluwemeer herbergt vele goede visstekken, waar elke visser zijn slag kan slaan tijdens een visvakantie in Nederland. Of je nu een beginner of professional bent. Het Veluwemeer heeft een oppervlakte van ruim 3.200 hectare waardoor het vele mogelijkheden biedt voor vissers en vooral voor roofvissers. Bekijk hieronder de lijst van vissteken in de directe omgeving van ons vakantiepark aan viswater:

  • Veluwemeer
  • Wolderwijd
  • Drontermeer
  • Nuldernauw
  • Nationaal Park ‘De Hoge Veluwe’

Huur een vakantiehuis voor een visvakantie aan het water

Als visser zoek je de mooiste locatie voor je visvakantie in Nederland. Ons land kent er natuurlijk velen, maar ons vakantiepark is wel een van de meest prachtige plekken voor een visvakantie waar je een huisje aan het water kunt huren. Het Veluwemeer en de Randmeren zitten vol verrassingen. Ons vakantiepark aan het Veluwemeer biedt genoeg vertier voor iedereen. En in het Nationaal Park ‘De Hoge Veluwe’ kun je ook vissen, hetzij met vaste hengel en na aankoop van een visvergunning.

Het viswater in de omgeving van Nunspeet en in de Randmeren zit vol met verschillende soorten vissen. Je vindt hier snoek, karpers, blankvoorn, winde en baars, en nog veel meer. Voor een karper visvakantie in Nederland zit je bij Familiehuis Nunspeet dus ook helemaal goed. Er zijn ook hele goede stekken te vinden aan de kanten van het meer vanaf je vakantiehuis aan viswater. Je kan hier ook het water inwaden en dan werpen. Wil je naast vissen ook andere activiteiten ondernemen? Dan kan; huur een fiets en ontdek de heidevelden en bossen in de omgeving of ga de uitdaging aan in een kano of op een supboard. Dat is nog eens een veelzijdige visvakantie in Nederland! Karper vissen of vissen op een ander soort; bij Familiehuis Nunspeet geniet je optimaal van een ontspannen visvakantie in Nederland!

🎣 Wat is een ideale plek voor een visvakantie in Nederland?

Als vissen je favoriete hobby is, dan is Familiehuis Nunspeet bij uitstek een ideale plek voor een visvakantie in Nederland met huisje. Op ons vakantiepark met viswater vindt u verschillende vakantiehuizen waarvan er een aantal direct aan een grote waterpartij liggen. Ook ligt dit vakantiepark direct aan het Veluwemeer en nabij de andere Randmeren waar u ook uw hengel kunt uitgooien. 

🏘 Kan ik hier voor een visvakantie ook een huisje aan het water huren? 

Jazeker! Bij Familiehuis Nunspeet kunt u een huisje direct aan het water huren voor een relaxte visvakantie in Nederland. Al onze moderne Watervilla’s liggen direct aan een grote visvijver die midden op ons park staat. Vanaf uw eigen vlonder kunt u in alle rust een dagje vissen. Een aantal andere vakantiehuizen liggen ook aan de visvijver of hebben een ligging dicht bij de vijver. 

đŸ€”Â Waar kan ik heen voor een goedkope visvakantie in Nederland?

Wilt u niet de hoofdprijs betalen voor uw visvakantie in Nederland? Bij Familiehuis Nunspeet hanteren wij voordelige prijzen voor een vakantiehuis aan viswater, zodat u kunt profiteren van een goedkope visvakantie in Nederland op een mooie plek nabij de Veluwe. Wist u dat het nabij gelegen Veluwemeer en de Randmeren uitstekende plekken bieden om uw hengel uit te gooien? 

🐟 Kan ik hier tijdens een visvakantie in Nederland ook op karper vissen?

In de omgeving van Familiehuis Nunspeet kunt u karpervisser tijdens uw visvakantie in Nederland. Met een oppervlakte van 3200 hectare biedt het Veluwemeer, dat naast Familiehuis Nunspeet ligt, uitstekende mogelijkheden voor vissers. Naast karpers kunt u ook vissen op o.a. snoek, blankvoorn, winde en baarn. Wist u dat u hier ook allerlei watersporten kunt beoefenen? U vindt het hier allemaal!