1. Geschikt voor 20 personen
  2. 10 slaapkamers
  3. Voldoende privacy
  4. Vlakbij het Veluwemeer

Groepsaccommodatie Nunspeet

Het spreekwoord luidt; ‘Hoe meer zielen, hoe meer vreugd’ en daar is niets van gelogen. Bij Familiehuis Nunspeet zijn ze hier ook mee eens en daarom is het hier mogelijk om een vakantiehuis met een grote groep te huren. Kom genieten van een familieweekend of vriendenweekend in deze luxe groepsaccommodatie op vakantiepark Familiehuis Nunspeet! Wie neemt u allemaal mee naar ons vakantiehuis voor 20 personen?

Boek deze groepsaccommodatie 20 personen
 

20-persoons groepsaccommodatie

Het 20-persoons vakantiehuis op de Veluwe bestaat uit 3 aparte accommodaties bij elkaar, die vormen samen de groepsaccommodatie. 20 personen kunnen hier comfortabel overnachten tijdens een weekendje weg. Omdat dit vakantiehuis voor 20 personen aan het Veluwemeer bestaat uit meerdere delen, wordt de privacy voldoende gewaarborgd. Er zijn in totaal 10 slaapkamers, 4 toiletten, 3 badkamers en voldoende parkeergelegenheid. Tevens is er een gemeenschappelijke ruimte met buitenkeuken en barbecue waar het mogelijk is om bij elkaar te komen en te genieten van de gezelligheid. Ook mindervaliden zullen een fijne vakantie beleven in deze groepsaccommodatie op vakantiepark Familiehuis Nunspeet.

Groepsaccommodatie Veluwe

Met z’n allen genieten van de Veluwe kan op dit vakantiepark in ons 20-persoons vakantiehuis. Nunspeet ligt namelijk op de Veluwe en tevens ligt de groepsaccommodatie bij het Veluwemeer. Vanaf dit luxe vakantiepark loopt u zo het bos in, richting het Veluwemeer. Hier is het mogelijk om te varen, waterfietsen, zwemmen of een andere watersport te beoefenen. De leukste groepsactiviteiten beleeft u hier.

Familiehuis Nunspeet is een ideaal vakantiepark voor groepen, de faciliteiten zijn oneindig en in de omgeving is van alles te beleven voor leuke groepsuitjes. Huur een motorboot, kano of ga SUP’pen. Ga op avontuur in het wandelbos of relax op het strand. Het vakantiepark is het gehele jaar open, dus het is altijd tijd voor een gezellig weekendje weg met familie of met vrienden! Deze 20-persoons groepsaccommodatie in Nunspeet staat voor u klaar.

Boek uw vakantiehuis 20 personen