20-persoons Groepsaccommodatie

Als je een groepsaccommodatie voor een familieweekend in Gelderland zoekt zit je bij Familiehuis Nunspeet zeker goed. Dit zeer complete vakantiepark aan het water heeft een modern vrij gelegen familiehuis met veel privacy voor iedereen, en ligt direct aan het Veluwemeer. Het is geschikt voor 20 personen met 3 aparte zelfvoorzienende accommodaties verbonden met een gemeenschappelijke ruimte. Het heeft 10 slaapkamers, 3 badkamers, een ruime leefruimte met toegang tot het terras, buitenkeuken met barbecue en de tuin. Een ideale groepsaccommodatie. Nunspeet ligt overigens op 10 minuten rijafstand en heeft een gezellig centrum. Zeker de moeite waard om te bezoeken tijdens de vakantie in deze groepsaccommodatie bij Familiehuis Nunspeet. 

De groepsaccommodatie bij het Veluwemeer is uniek omdat de drie accommodaties op zichzelf staan, ideaal voor groepen met kleine kinderen, maar toch aaneengesloten voor een gezellig samenzijn. Iedereen heeft voldoende privacy in het eigen, modern ingerichte verblijf dat voorzien is van alle gemakken met een complete keuken met inventaris, een badkamer, comfortabele slaapkamers en een woonkamer. De groepsaccommodatie is tevens geschikt voor mindervaliden en ligt op een groot kavel aan het water voor privacy en comfort. 

 1. Geschikt voor 20 personen
 2. 10 aparte slaapkamers
 3. Geschikt voor mindervaliden

Vakantiewoning voor groepen tot 20 personen

Familiehuis Nunspeet heeft alles in huis voor een actieve of ontspannen familievakantie; volop faciliteiten en activiteiten voor jong en oud, gelegen in de natuur en dichtbij leuk dorpen zoals Nunspeet en Elspeet, Harderwijk, Apeldoorn en Zwolle. Een uitstapje met de kinderen naar het Dolfinarium, Walibi Holland, Koningin Julianatoren is dus zo gemaakt. De groepsaccommodatie Veluwemeer is ideaal gelegen voor diegenen die van cultuur èn natuur houden.

Maar het vakantiepark van deze groepsaccommodatie Veluwe biedt ook volop plezier! Met een korte wandeling door het wandelbos kom je direct uit op het Veluwemeer met strand. Hier kun je zwemmen of watersport beoefenen zoals zeilen, kanoën of windsurfen. Er lopen verschillende wandel- en fietsroutes vanaf het park door de mooie omgeving. Je kunt fietsen, surfboards, skelters en motorboten of roeibootjes huren. De liefhebber gooit een hengel uit in de visvijver. Je vervelen is hier simpelweg onmogelijk. 

Faciliteiten vakantiepark

 • Animatieteam
 • Verhuur watersport (o.a. waterfietsen, kano's, SUPboards, motorboten)
 • Fietsverhuur
 • Broodjesservice
 • Wandelbos
 • Elektrische mini-bootjes
 • Visvijver
 • Strand
 • Vele sport- & spelmogelijkheden
 • Gratis wifi