1. Luxe vakantiehuizen 4 - 20 personen
  2. Directe ligging aan het Veluwemeer
  3. Verhuur motorboten, kano's en supboards

Pinksterweekend weg

Wilt u er in juni even lekker tussenuit? Een weekend weg met Pinksteren biedt dé ideale mogelijkheid om heerlijk vakantie te vieren in juni. Waar kunt u tijdens uw Pinkstervakantie nou meer genieten dan bij Familiehuis Nunspeet? Met een directe ligging aan het Veluwemeer beleeft u hier onvergetelijke dagen! Het vakantiepark is leuk voor jong en oud en is prachtig tijdens alle seizoenen. Een vakantiehuis huren met Pinksteren betekent genieten van de uiteenlopende natuur van de Veluwe en de vele vogels op het water. In juni is de kans op mooi weer redelijk groot, waardoor u extra kunt profiteren van het Veluwemeer. Neem een duik in het water, geniet van het zonnetje op het strand of maak een dagtocht met één van onze motorbootjes. Bent u een echte fanatiekeling? Het Veluwemeer biedt veel mogelijkheden voor watersporten, dus leef u helemaal uit op het water! Tijdens een Pinksterweekend weg op de Veluwe beleeft u het thuisgevoel op vakantie!

 

Huisje huren met Pinksteren op de Veluwe

Een huisje huren met Pinksteren bij Familiehuis Nunspeet is iets wat iedereen zou moeten doen. U beleeft een geweldige Pinkstervakantie aan het Veluwemeer, terwijl u verblijft in luxe comfortabele vakantiehuizen. Kies voor een chalet van 4 tot 8 personen, een notariswoning voor 6 tot 8 personen of één van onze villa’s voor 6 personen. De huizen zijn sfeervol ingericht en beschikken over een ruim terras, zodat u tijdens uw Pinkstervakantie heerlijk geniet van een hapje en drankje in het zonnetje. Zoekt u een vakantiehuis tijdens Pinksteren voor een grotere groep? Verblijf dan met maximaal 20 personen in groepsaccommodatie De Driemaster. Het bijzondere van deze accommodatie is dat uw privacy voldoende gewaarborgd is, omdat het uit drie aparte huizen bestaat. Voor een gezellig samenzijn is er een gemeenschappelijke ruimte. Ook beschikt Familiehuis Nunspeet over een aangepast vakantiehuis voor mindervaliden; het MiVa-chalet voor 4 tot 6 personen, waar u geniet van een comfortabele vakantie. De mogelijkheden voor een vakantiehuis met Pinksteren zijn groot bij Familiehuis Nunspeet!

 

Faciliteiten

Vakantiepark Familiehuis Nunspeet biedt speelplezier voor jong en oud! Overdag spelen de kleintjes in de speeltuin, op de airtrampoline of lekker op het strand.

Omgeving

Natuurlijk kunt u zich ook buiten ons park uitstekend vermaken. Vakantiepark Familiehuis Nunspeet ligt op een paar kilometer afstand van Nunspeet in een prachtige omgeving om al fietsend en wandelend te ontdekken.

Pinkstervakantie aan het Veluwemeer

Tijdens uw weekend weg met Pinksteren aan het Veluwemeer valt er genoeg te beleven. Huur een bootje, gooi de hengel uit, ontdek de omgeving met een kano of geniet op het terras aan het water. De vroege zomer van juni leent zich uitstekend voor een vakantie aan het water. Wanneer u kiest voor een vakantiehuis huren met Pinksteren bij Familiehuis Nunspeet huurt u gemakkelijk een motorboot, kano of supboard, maar kunt u ook op Pinkstervakantie met uw eigen boot. Op loopafstand van het vakantiepark kunt u namelijk een ligplaats met steiger voor uw boot huren. De sportievelingen onder ons leven zich helemaal uit op het water door te zeilen, varen, kanoën, surfen en suppen. Watersportmogelijkheden genoeg! Wilt u tijdens uw weekendje weg met Pinksteren aan het Veluwemeer liever ontspannen? U kunt er ook uitstekend zwemmen, zonnen of vissen.

De Veluwe biedt enorm veel mogelijkheden tijdens uw weekend weg met Pinksteren; een diversiteit aan natuur, bijzondere musea, gezellige weekmarkten en veelzijdige attracties en dierenparken. Huur een fiets op het vakantiepark en ontdek de schitterende omgeving, terwijl het zonnetje boven de bossen en heidevelden van de Veluwe schijnt. Verras de kinderen met een avontuurlijk dagje Walibi Holland in Biddinghuizen. Ook op het vakantiepark hoeft u niet stil te zitten. Geniet op het strand, terwijl de kinderen het park over crossen op hun fietsen en zich uitleven op het beachvolleybalveld of het voetbalveld. Wilt u een huisje huren met Pinksteren? Dan profiteert u eindeloos van de parkfaciliteiten, waaronder een airtrampoline, eigen strand, viswater, fietsverhuur, snackbar en broodjesservice.

 
Boek een Pinksterweekend weg
 
9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9.