Vakantiepark Familiehuis Nunspeet | Aan het Veluwemeer
Huisje huren Pinksteren

Weekendje weg met Pinksteren op de Veluwe

  • Luxe vakantiehuizen 4 - 20 personen
  • Directe ligging aan het Veluwemeer
  • Verhuur motorboten, kano's en supboards

Een huisje huren met Pinksteren op de Veluwe

Een weekend weg met Pinksteren biedt dé ideale mogelijkheid om heerlijk vakantie te vieren. Waar kunt u tijdens uw pinkstervakantie nou meer genieten dan bij Familiehuis Nunspeet? Met een directe ligging aan het Veluwemeer beleeft u hier onvergetelijke dagen! Een vakantiehuis huren met Pinksteren betekent genieten van de uiteenlopende natuur van de Veluwe en de vele vogels op het water. Op vakantie in een huisje met Pinksteren is het ideale moment om even helemaal niets te doen in alle luxe. Onze vakantiehuizen zijn geschikt voor 4 tot 20 personen. Ideaal om met uw gezin, familie of vrienden in het pinksterweekend een huisje te huren. Geniet samen van de bloeiende natuur van de Veluwe en het heerlijke Veluwemeer.

Huur uw vakantiehuisje op de Veluwe tijdens Pinksteren ⤵

Huisje huren met Pinksteren op de Veluwe

Een huisje huren met Pinksteren bij Familiehuis Nunspeet is iets wat iedereen zou moeten doen! U beleeft een geweldige pinkstervakantie aan het Veluwemeer, terwijl u verblijft in luxe vakantiehuizen. De mogelijkheden voor een vakantiehuis met Pinksteren zijn groot bij Familiehuis Nunspeet!

Geschikt voor 4 tot 20 personen

Een huisje met Pinksteren huren doet u bij Familiehuis Nunspeet al voor 4 tot maximaal 20 personen. Dus of u nu met z'n tweetjes of met de hele familie komt, u bent van harte welkom!

Huisdiervriendelijk

Tijdens het pinksterweekend een huisje huren doet u natuurlijk het liefst in het gezelschap van uw hond. Goed nieuws! Een deel van onze vakantiehuizen is huisdiervriendelijk.

Speciale MiVa-vakantiewoningen

Wilt u graag een huisje op de Veluwe tijdens Pinksteren huren maar loopt u tegen fysieke beperkingen aan? Dan zijn onze MiVa-vakantiehuizen geschikt voor een fijne vakantie.

Een sfeerimpressie van een vakantiehuis met Pinksteren 📸

To do's vanuit uw huisje op de Veluwe met Pinksteren

Tijdens uw weekend weg met Pinksteren aan het Veluwemeer valt er genoeg te beleven. Huur een bootje, gooi de hengel uit, ontdek de omgeving met een kano of geniet op het terras aan het water. Het huren van een vakantiehuis met Pinksteren kan ook prima met uw eigen boot. Op loopafstand van het vakantiepark kunt u namelijk een ligplaats met steiger voor uw boot huren. De sportievelingen onder ons leven zich helemaal uit op het water door te zeilen, varen, kanoën, surfen en suppen. Wilt u een huisje huren met Pinksteren? Dan profiteert u eindeloos van de parkfaciliteiten, waaronder een airtrampoline, eigen strand, viswater, fietsverhuur, snackbar en broodjesservice.

Een huisje op de Veluwe met Pinksteren biedt enorm veel mogelijkheden; een diversiteit aan natuur, bijzondere musea, gezellige weekmarkten en veelzijdige attracties en dierenparken. Wanneer u tijdens het pinksterweekend een huisje gaat huren, ligt dit allemaal om te hoek! Verras de kinderen bijvoorbeeld met een avontuurlijk dagje Walibi Holland in Biddinghuizen. Of sla een balletje op golfbaan Het Rijk van Nunspeet. In ieder geval: graag tot ziens bij Familiehuis Nunspeet tijdens Pinksteren!

Liever een ander moment in het voorjaar op vakantie? ⤵