1. Zondagsrust
  2. Heerlijke vakantievilla's
  3. Rust en ontspanning
  4. Aangesloten bij de VCR

Christelijke vakantie in Nederland

Wil je je volgende vakantie vieren op een Christelijk vakantiepark? Nederland kent slechts enkele christelijke parken, en Familiehuis Nunspeet is er één van. Dit christelijk vakantiepark aan het Veluwemeer is geschikt voor zowel families, groepen en koppels. Je kunt er twee soorten accommodaties boeken; een villa in de vorm van een mooie notariswoning, en een ruim chalet. De vakantiehuizen bieden plek aan 2 tot 8 personen. Verder is er ook een christelijke groepsaccommodatie waar maximaal 20 personen comfortabel kunnen verblijven. De vakantiehuisjes zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo hebben ze een ruime open keuken met vaatwasser en combi-oven, comfortabele slaapkamer en mooi afgewerkte badkamers. Buiten is er een terras met meubilair om van de zwoele zomeravonden te genieten. De huizen staan op eigen stukjes grond wat iedereen voldoende privacy biedt. Op loopafstand ligt het Veluwemeer met strandje waar jong en oud veel plezier zal beleven.

Christelijk vakantiepark Nederland

Het vakantiepark eerbiedigt de zondagsrust, wat betekent dat aankomst en vertrek niet mogelijk is en dat er geen activiteiten worden georganiseerd. Er is geen betere plek voor een christelijke vakantie; Nederland is op z’n mooist middenin de Veluwe.

Het vakantiepark biedt ook allerlei activiteiten en faciliteiten die de vakantie onvergetelijk maken. Zo kan je surfboard, kano’s en motorboten huren om het Veluwemeer mee op te gaan. Er zijn skelters, een voetbal- en beachvolleybalveld, tafeltennistafel en zelfs een animatieteam aanwezig tijdens de schoolvakanties.

Bij Familiehuis Nunspeet kan je het gehele jaar een christelijke vakantie boeken voor het hele gezin, het park is namelijk altijd geopend. Wil je je dus omgeven door rust, ruimte en natuur tijdens je christelijke vakantie? Nederland kent geen mooier vakantiepark dan Familiehuis Nunspeet. Met het Veluwemeer op loopafstand en vele wandel- en fietspaden die door de natuurgebieden van de Veluwe leiden is hier genoeg te beleven. Tevens staat Familiehuis Nunspeet op De Christelijke Vakantiesite.

christelijke vakantie nederland
christelijke vakantie nederland