1. Huisje huren in de herfstvakantie
 2. Geschikt voor 4 tot 8 personen
 3. Prachtige natuur in de Veluwe

Vakantiehuis huren in de herfstvakantie

Zoekt u een vakantiehuis in de herfstvakantie waar u helemaal tot rust kunt komen? In het aanbod van Familiehuis Nunspeet vindt u dé ideale vakantiewoning om te vertoeven tijdens de herfst! Het vakantiepark is namelijk gelegen in de Veluwe, direct aan het Veluwemeer, waar de natuur in een prachtig kleurpalet veranderd zodra dit seizoen begint. Het hele gezin is welkom, want Familiehuis Nunspeet is leuk voor jong en oud! Niemand hoeft zich te vervelen dankzij de vele parkfaciliteiten. Kies voor een fietsvakantie of huur een motorboot of kano en verken de prachtige omgeving van het Veluwemeer tijdens uw verblijf op ons vakantiepark in de herfstvakantie. Op het water of op het land, beide zijn de moeite waard om te ontdekken. Ons vakantiepark is vier seizoenen lang geopend. Kies voor een vakantiehuis in de herfstvakantie en ervaar de prachtige herfstkleuren tijdens een wandeling door de bossen. Beleef het thuisgevoel op vakantie bij Familiehuis Nunspeet!

➤ Herfstvakantie regio Noord: 10 oktober 2020 t/m 18 oktober 2020
➤ Herfstvakantie regio Midden en Zuid: 17 oktober 2020 t/m 25 oktober 2020

 

Huisje huren in de herfstvakantie in Nunspeet

Wilt u graag een vakantiehuis huren in de herfstvakantie? U kunt kiezen uit verschillende luxe vakantiehuizen. Zo kunt u kiezen uit een chalet, strandhuis, lodge of villa voor 4, 6 of 8 personen. De vakantiehuizen zijn knus en warm ingericht en beschikken over een ruim terras. Dus mocht het zonnetje zich tevoorschijn toveren in de herfstvakantie, dan kunt u heerlijk genieten op uw eigen terras. Wilt u uw herfstvakantie liever vieren met een grotere groep? Geen probleem, want Familiehuis Nunspeet heeft ook een groepsaccommodatie voor 20 personen. De groepsaccommodatie bestaat uit drie huizen en een gezamenlijke ruimte, dus u kunt tegelijkertijd genieten van privacy en gezelligheid. Perfect voor een weekendje weg in de herfstvakantie!

Ontdek Familiehuis Nunspeet

Wanneer u ervoor kiest om een vakantiehuis te huren in de herfstvakantie, hoeft u zich geen moment te vervelen. De natuur van de Veluwe is prachtig in de herfst! Ontdek de gekleurde bossen tijdens een wandeling of fietstocht en verzamel kastanjes, eikels en mooie bladeren voor een kersttafel. Toch liever op het water de natuur verkennen? Ons vakantiepark ligt direct aan het Veluwemeer en biedt u de mogelijkheid om een motorboot, kano of supboard te huren. Ook is het Veluwemeer de perfecte locatie voor een visvakantie in Nederland. Neemt u de kinderen mee op vakantie? Ga naar de 30-meter hoge uitkijktoren of naar zwembad en bowlingcentrum De Brake en bezorg ze een onvergetelijke dag!

Wilt u toch liever een dagje op het vakantiepark blijven? Geen probleem, want bij ons vakantiepark is in de herfstvakantie genoeg te beleven. Leef je uit op het voetbal- of beachvolleybalveld, op de jeu de boules baan of bij de tafeltennistafels. De kinderen vermaken zich urenlang op de kinderspeelplaats met airtrampoline. Wanneer u een vakantiehuis in de herfstvakantie boekt, is het animatieteam ook aanwezig. Gezellig samen knutselen, vlotten bouwen of bij het kampvuur zitten. Leuk voor de kinderen! Wilt u een weekendje weg in de herfstvakantie naar ons vakantiepark? Dan kunt u eindeloos profiteren van de volgende faciliteiten:

 • Animatieteam
 • Jeu de boulesbaan
 • Beachvolleybalveld
 • Voetbalveld
 • Tafeltennis en tafelvoetbal
 • XL dam- en schaakbord
 • Strand
 • Viswater
 • Verhuur motorboten, kano's en supboards
 • Fietsverhuur
 • Snackbar en broodjesservice
 
Bekijk prijzen en beschikbaarheid