1. Vlakbij het Veluwemeer
  2. Vakantiehuizen voor 2 tot 20 personen
  3. Watersportmogelijkheden

Vakantiehuis Veluwemeer

Bent u op zoek naar een vakantiehuis aan het Veluwemeer? Het Veluwemeer is een prachtig groot recreatiemeer, waar iedereen naar hartelust kan recreëeren op hun eigen manier. Het Veluwemeer, dat tussen de Veluwe en Flevoland in ligt, is maar liefst 3250 hectare groot. Dus er is ruimte zat! Of je nu wilt zwemmen, zeilen, surfen, vissen of gewoon rustig wilt liggen op het Veluwestrand, alles is mogelijk vanaf je vakantiehuis aan het Veluwemeer. Familiehuis Nunspeet is om die reden ook een ideale uitvalsbasis voor liefhebbers van watersport op het Veluwemeer. Tijdens een vakantie aan het Veluwemeer kan je optimaal genieten. 

Vakantie aan het Veluwemeer

Tijdens een weekendje weg of (lange) vakantie aan het Veluwemeer kan je verblijven in een luxe vakantiewoning bij Familiehuis Nunspeet. Tijdens een vakantie aan het water kan je echt even tot rust komen. Je hoeft verder nergens meer aan te denken, want de vakantiehuisjes zijn van alle gemakken voorzien. Daarnaast hoef je maar een paar minuten te lopen vanaf je vakantiewoning aan het Veluwemeer om de recreatieplas te bereiken. Het is een perfect meer om tijdens een visvakantie te vissen. Ook in de winter is het Veluwemeer en de omgeving een mooie plek. Bij voldoende vorst schaats je vanaf het vakantiepark zo het Veluwemeer op! 

Vakantiewoning aan het Veluwemeer

Bij Familiehuis Nunspeet kunt u een vakantiewoning huren aan het Veluwemeer voor 2 tot 8 personen. Hierbij heeft u de keuze uit een 4, 6 of 8-persoons chalet of uit een 6 of 8-persoons vakantievilla. Gaat u met een grotere groep op vakantie? U kunt ook kiezen voor de groepsaccommodatie voor maximaal 20 personen voor bijvoorbeeld een gezellige familiereünie. Wil je direct aan het water vakantie vieren? Kies dan voor het 6-persoons chalet Deluxe. De Duinvilla heeft een terras met overkapping waar je kunt genieten van de buitenlucht, met regen of zonneschijn.

Jong en oud zal genieten in een vakantiewoning aan het Veluwemeer bij Familiehuis Nunspeet. Voor kinderen is er genoeg te doen bij Familiehuis Nunspeet. Er zijn skelters te huur, er is een voetbalkooi en beachvolleybalveld en ook is er een tafeltennistafel aanwezig. In de omgeving van je vakantiewoning aan het Veluwemeer vind je veel leuke steden en dorpjes, musea, dierentuinen en attractieparken. Maak bijvoorbeeld een uitstapje vanaf je vakantiewoning in de buurt van het Veluwemeer naar de steden Biddinghuizen, Ermelo, Elburg en Zeewolde.

 
Verhuur motorboten
Verhuur motorboten

Verhuur motorboten

Familiehuis Nunspeet beschikt over een aantal motorboten. Deze boten mag u zonder vaarbewijs besturen. Wij verhuren alleen aan gasten die op ons park verblijven.
Watersport
Watersport

Watersport

Watersport op het Veluwemeer? Ga naar Familiehuis Nunspeet. Huur een motorboot, supboard of een kano! Boek nu uw vakantiehuis aan het water!