Recreëren aan het Veluwemeer

Het Veluwemeer is een prachtig groot recreatiemeer, waar iedereen naar hartenlust kan recreëren op hun eigen manier. Het Veluwemeer, gelegen tussen de Veluwe en Flevoland, is maar liefst 3250 hectare. Dus er is ruimte zat! Of je nu wilt zwemmen, zeilen, surfen, vissen of gewoon rustig wilt liggen op het Veluwestrand, alles is mogelijk. Familiehuis Nunspeet is dus ook een ideale uitvalsbasis voor liefhebbers van watersport op het Veluwemeer. Tijdens een vakantie aan het Veluwemeer kan je optimaal genieten.

Vakantie aan het Veluwemeer

Tijdens een (lange) vakantie of weekendje weg aan het Veluwemeer kan je verblijven in een luxe vakantiewoning bij Familiehuis Nunspeet. Tijdens een vakantie aan het water kan je echt even tot rust komen. Je hoeft verder nergens meer aan te denken, want de vakantiehuisjes zijn van alle gemakken voorzien. Daarnaast hoef je maar een paar minuten te lopen om het Veluwemeer te bereiken. Een perfect meer om tijdens een visvakantie te vissen! Ook in de winter is het Veluwemeer en de omgeving een mooie plek. Bij voldoende vorst schaats je vanaf het vakantiepark zo het Veluwemeer op! 

 
Verhuur motorboten
Verhuur motorboten

Verhuur motorboten

Familiehuis Nunspeet beschikt over een aantal motorboten. Deze boten mag u zonder vaarbewijs besturen.
Watersport
Watersport

Watersport

Watersport op het Veluwemeer? Ga naar Familiehuis Nunspeet. Huur een ✓ motorboot ✓ Roeiboot ✓ Kano Boek nu uw vakantiehuis aan het water!

Faciliteiten Veluwemeer

3 Resultaten

Veluwerandveer

Tussen Nunspeet en Biddinghuizen vaart het Veluwerandveer: een unieke verbinding die het mogelijk maakt in één dag te genieten van zowel de Veluwe als de polder.
Veluwerandveer
Veluwerandveer

Surfoever Hoge Bijssel

Surfoever Hoge Bijssel ligt aan het Veluwemeer bij Nunspeet. Het is een klein gebied, dat is afgestemd op één specifieke doelgroep: de surfers.
Surfoever Hoge Bijssel
Surfoever Hoge Bijssel

Rondvaarten

Rondvaarten over het prachtige Veluwemeer bijvoorbeeld Elburg of Harderwijk.
Rondvaarten
Rondvaarten