Vakantiepark Familiehuis Nunspeet | Aan het Veluwemeer
Vakantiehuisje meivakantie

Vakantiehuis huren in mei

  • Directe ligging aan het Veluwemeer
  • Veel watersportmogelijkheden
  • Luxe vakantiewoningen voor 4 tot 20 personen

Een huisje huren in de meivakantie op de Veluwe

Wilt u er lekker even tussenuit en bent u op zoek naar een vakantiehuisje in de meivakantie? Kom lekker op ons vakantiepark aan het Veluwemeer. Vanuit uw huisje loopt u zo naar het Veluwemeer, waar u uitstekend kunt varen, zeilen, kanovaren, suppen of gewoon heerlijk kunt genieten van het voorjaarszonnetje in de meivakantie. Een huisje huren in de meivakantie op de Veluwe stelt u ook in de gelegenheid de prachtige omgeving te ontdekken. Huur fietsen en trek eropuit. Geniet van uw verblijf op ons vakantiepark in de meivakantie op de Veluwe en beleef het thuisgevoel bij Familiehuis Nunspeet!

Huur uw vakantiehuisje op de Veluwe in de meivakantie ⤵

Vakantiehuis huren in de meivakantie aan het Veluwemeer

Op ons vakantiepark aan het water kunt u een luxe vakantiehuis huren in de meivakantie. Onze accommodaties zijn geschikt voor maximaal 8 personen. U heeft de keuze uit knusse chalets, notariswoningen, lodges en watervilla's. Alle vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en sommige zijn ook huisdiervriendelijk. U vindt bij ons gegarandeerd een geschikt huisje in de meivakantie! Kiest u voor een weekendje weg in de meivakantie met de hele familie? Dan is groepsaccommodatie de Driemaster perfect voor u! Verblijf met 20 personen in drie aparte accommodaties met een gemeenschappelijke ruimte, zodat u kunt genieten van privacy en gezelligheid ineen. Genoeg opties om een huisje te huren in de meivakantie.

Uw vakantiehuisje

  • 2, 3 of 4 slaapkamers
  • Huisdiervriendelijk of huisdiervrij
  • Optioneel met wellness
  • Optioneel aan het water gelegen
  • Speciale MiVa accommodaties
  • Een geschakelde groepsaccommodatie

Een sfeerimpressie van een uw meivakantie op de Veluwe 📸

Uw meivakantie op de Veluwe bij Familiehuis Nunspeet

Uw verblijf in een huisje in de meivakantie biedt een perfecte mogelijkheid om de prachtige natuur van de Veluwe en het Veluwemeer te ontdekken. Doe dit fietsend of wandelend, maar ontdek de natuur ook eens op het water. Wilt u zelf graag een watersport beoefenen? Geen probleem, bij ons vakantiepark huurt u een motorboot, kano of supboard. Ook als visliefhebber bent u helemaal op uw plek op ons park tijdens uw meivakantie op de Veluwe. Familiehuis Nunspeet ligt direct aan viswater en is daarmee een geschikte locatie voor een visvakantie in Nederland. Tijdens uw verblijf in een vakantiehuis in de meivakantie kunt u zich helemaal uitleven met een potje beachvolleybal, voetbal of tafeltennis, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin. Bezorg de kids een onvergetelijke dag door ze mee te nemen naar het Dolfinarium in Harderwijk of ervaar de sensatie van de vele achtbanen in Walibi Holland. Genoeg te beleven vanuit uw vakantiehuisje op de Veluwe in de meivakantie!

Veelgestelde vragen over een huisje huren in de meivakantie bij Familiehuis Nunspeet

🐕 Mag mijn hond mee in een huisje tijdens de meivakantie?

Jazeker! Uw trouwe viervoeter is van harte welkom in een aantal vakantiehuizen. Een huisje huren in de meivakantie kan dus gezellig met uw hond bij Familiehuis Nunspeet. De hond zal zich ook zeker vermaken met het Veluwemeer voor de deur en de uitstrekte bossen van de Veluwe om de hoek.

🚲 Is een meivakantie op de Veluwe geschikt om te fietsen?

De Veluwe staat bekend om haar vele fietsroutes. De bekende witte fietsen in Nationaal Park De Hoge Veluwe staan er natuurlijk niet voor niets! De meivakantie is een perfecte periode voor een fietsvakantie: het voorjaar is al begonnen en het is nog niet te warm. Bovendien heeft mei relatief weinig regendagen. Huur dus snel een vakantiehuisje op de Veluwe tijdens de meivakantie en fiets er op los!

🏡 Waar huur ik een huisje in de meivakantie voor mijn groep?

Bij Familiehuis Nunspeet! Een huisje huren in de meivakantie voor uw groep doet bij ons al voor 20 personen. Onze groepsaccommodatie zijn geschakelde chalets met 10 slaapkamers en een gemeenschappelijke ruimte. Rust en privacy maar toch gezelligheid. Ervaar het bij Familiehuis Nunspeet!