1. Vakantiehuisje in de meivakantie
  2. Directe ligging aan het Veluwemeer
  3. Veel watersportmogelijkheden

Weekje weg in de meivakantie?

Wilt u er lekker even tussenuit en bent u op zoek naar een vakantiehuisje in de meivakantie? Kom lekker genieten in luxe vakantiehuizen bij Familiehuis Nunspeet, een vakantiepark aan het Veluwemeer. Onze directe ligging aan het water maakt ons een uitermate geschikt vakantiepark in de meivakantie. Vanaf uw huisje loopt u zo naar het Veluwemeer, waar u uitstekend kunt varen, zeilen, kanovaren, suppen of gewoon heerlijk kunt genieten van het voorjaarszonnetje in de meivakantie. Tijdens een weekje weg in de meivakantie moet u zeker de bossen, heidevelden en zandverstuivingen van de schitterende Veluwe ontdekken. Op ons vakantiepark huurt u gemakkelijk fietsen, zodat u van uw week of midweek weg in de meivakantie een fietsvakantie kunt maken. De prachtige kleuren van de lente nodigen zeker uit voor een lange fietstocht of wandeling. Geniet van uw verblijf op ons vakantiepark in de meivakantie en beleef het thuisgevoel bij Familiehuis Nunspeet!

 

Huisje huren in de meivakantie aan het veluwemeer

Op ons vakantiepark aan het water kunt u een luxe vakantiehuis huren in de meivakantie. Kies voor onze knusse chalets voor 4, 6 of 8 personen en geniet van een sfeervolle inrichting en een ruim terras. Zoekt u nèt dat extra beetje luxe? Verblijf dan in onze Duinvilla of Watervilla voor 6 personen en profiteer van een ruim terras waar u heerlijk kunt genieten van het voorjaarszonnetje tijdens de meivakantie. Koelt het ‘s avonds toch af? Warm dan lekker op bij de open haard in uw moderne villa. De luxe notariswoningen voor 6 of 8 personen zijn erg ruim, voorzien van twee badkamers en gebouwd in authentieke stijl. Bent u op zoek een aangepaste vakantiewoning voor mindervaliden? Dan is ons 4-persoons rolstoeltoegankelijk MiVa-chalet zeer geschikt. U vindt bij ons gegarandeerd een geschikt huisje in de meivakantie! Kiest u voor een weekendje weg in de meivakantie met de hele familie? Dan is groepsaccommodatie de Driemaster perfect voor u. Verblijf met 20 personen in drie aparte accommodaties met een gemeenschappelijke ruimte, zodat u kunt genieten van privacy en gezelligheid ineen! Genoeg opties om een huisje te huren in de meivakantie.

 

Vakantiepark in de meivakantie

Uw midweek weg in de meivakantie biedt een perfecte mogelijkheid om de prachtige natuur van de Veluwe en het Veluwemeer te ontdekken. Doe dit fietsend of wandelend, maar ontdek de natuur ook eens op het water. Geniet heerlijk van de zon op ons privé strand en bekijk hoe watersporters zich uitleven op het water. Wilt u zelf graag een watersport beoefenen? Geen probleem, want bij ons vakantiepark huurt u gemakkelijk een motorboot, kano of supboard. Ook als visliefhebber bent u helemaal op uw plek op ons park tijdens uw midweek weg in de meivakantie. Familiehuis Nunspeet ligt direct aan viswater en is daarmee een geschikte locatie voor een visvakantie in Nederland. Tijdens uw verblijf in een vakantiehuis in de meivakantie kunt u zich helemaal uitleven met een potje beachvolleybal, voetbal of tafeltennis, terwijl de kinderen op onze fietsen crossen over het park. Bezorg de kinderen een onvergetelijke dag door ze mee te nemen naar het Dolfinarium in Harderwijk of ervaar de sensatie van de vele achtbanen in Walibi Holland. Genoeg te beleven tijdens een weekje weg in de meivakantie!

Boek uw huisje in de meivakantie